Cea mai muncitoare femeie din zodiac. Detestă să depindă de alţii!

  • 1329 afişări
Cea mai muncitoare femeie din zodiac. Detestă să depindă de alţii!

29 august 2017

Femeia Fecioară este caracterizată de spiritual de muncă, de responsabilitate şi de chibzuinţă. Tocmai de aceea, nativa din această zodie este cinstită peste măsură, corectă, onestă şi îi este foarte greu să mintă.

Nativii în Fecioară au o capacitate analitică deosebită, se adaptează uşor şi sunt capabili să soluţioneze orice problemă, indiferent de complexitatea ei, mai ales la locul de muncă. Fecioarele au un ideal de viaţă trasat extrem de clar: să fie pe picioarele lor şi să nu depindă financiar de alţii! Vor să se axeze pe carieră şi să facă performanţă în domeniul în care activează.

În ceea ce priveşte ziua lor norocoasă, miercurea este o zi plină de activităţi diverse, fapt ce impune tuturor nativilor acestei zodii o stare de trăire intensă, cu toată fiinţa. În această zi sunt plini de energie şi au o putere de muncă peste măsură. Dau tot ce au mai bun şi reuşesc tot ce-şi propun.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , munca , responsabilitate , zodie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!