Cea mai norocoasă zodie în 2016

  • 68007 afişări
Cea mai norocoasă zodie în 2016

21 ianuarie 2016

Astrele aduc multe provocări în 2016, iar nativul fiecărei zodii va resimţi această influenţă diferit. Dintre toate zodiile, una o să fie răsfăţată în mod deosebit şi recompensată pentru toate nereuşitele din anii trecuţi. Ghiciţi care este această zodie?

Este vorba de prima zodie de apă din seria zodiacală, care va primi susţinerea astrelor din plin anul acesta.

Guvernat de Lună, astru matern şi imaginativ, Racul este foarte ataşat de cu casa a patra, care se referă la familie, la cămin şi la rădăcini. Datorită sensibilităţii exaggerate, Racul poate să fie uneori un partener dificil, dar şi unul de pus pe rană. Nativul Rac ştie să se implice într-o relaţie şi să se dăruiască cu adevărat partenerului. Astrele îi vor ajuta pe burlaci să devină mai curajoşi în relaţiile cu sexul opus, să se impună şi chiar să întâlnească marea iubire. Nici pe plan profesional nu este defavorizat Racul! Se anunţă un avânt semnificativ în carieră, recunoaştere şi recompense financiare.

Sfatul astrologului – Anul acesta vă puteţi permite aproape orice, pentru că aveţi susţinerea astrelor, aşa că nu rataţi momentele care vă vor conduce la o profundă împlinire. Aveţi curaj şi iniţiativă!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rac , noroc , zodii , astre , influentare , partener , refuz , sustinere
Comentarii / 2
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 23 ianuarie 2016 / 06:25

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    _ __ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

  • invatati sa scrieti analfabetilor si dupa aceea cersiti like~uri

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!