Cea mai ’’oropsită’’ zodie! Vezi să-i plângi de milă!

  • 23250 afişări
Cea mai ’’oropsită’’ zodie! Vezi să-i plângi de milă!

29 februarie 2016

Dacă îl întrebi ce face, îţi va spune că s-a născut într-o zodie proastă. Dacă îi oferi un covrig să nu te aştepţi să se bucure de el, ci să se plângă de gaura din mijloc. El este cel mai ’’oropsit’’ nativ din tot zodiacul ... în mintea lui şi va face tot posibilul să te convingă de asta! Probabil că v-aţi dat seama că vorbim de nativul Rac.

Cu un fond sensibil, fragil, nativul Rac va căuta mereu un teren stabil şi echilibrat. Are nevoie de un partener care să îl susţină în tot ceea ce face, dar de multe ori poate să fie sufocant şi acaparator.

Detestă singurătatea, pentru că latura lui negativă îl face să-şi plângă de milă şi să vadă dezastrul chiar şi în cele mai favorabile situaţii. Totuşi, dacă un Rac va reuşi să-şi depăşească singur aceste stări, va deveni o sursă de înspiraţie pentru cei din jur. Racul este centrat pe trecut şi poate să reînvie anumite momente, care să fie în defavoarea lui. Nu îl încurajaţi în această direcţie!

Cel mai bun antidot pentru stările oscilante ale nativului Rac sunt călătoriile, excursiile în natură, care îl vor împiedica să se concentreze pe lucrurile mai puţin bune din viaţa lui. Fiind atât de atras de trecut, locurile cu o încărcătură istorică mare îi vor trezi interesul şi fantezia. Adoră să meargă la mare, pentru că jocul valurilor îl relaxează şi îl incită. De asemenea, o plimbare printr-un castel sau printre ruinele unei cetăţi l-ar putea impresiona până la lacrimi.

Citeşte despre femeia Rac 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rac , bucurie , gaura , nastere , refuz , cautare , echilibru , fond , teren , trecut , plangere
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!