Cea mai puternică femeie din zodiac

  • 3415 afişări
Cea mai puternică femeie din zodiac

23 iunie 2017

Fiecarui nativ i se atribuie anumite caracteristici care îi definesc personalitatea şi, dacă până acum astrele au desemnat cea mai inteligentă femeie, cea mai frumoasă sau cea mai sinceră din zodiac, iată care este cea mai puternică femeie dintre cele 12 semne zodiacale.

Misterioasă, fermecătoare şi inteligentă, nativa Scorpion este lider înnăscut, şi-şi duce la îndeplinire menirea cu orice preţ, devenind aftel modelul acela de persoană despre care se spune că nu este bine să te pui.

Energia ei fabuloasă şi determinarea de care dă dovadă în atingerea scopurilor, dorinţa ei de a conduce, toate acestea o fac irezistibilă în faţa multora. Scorpionii, care au ca simbol pasărea Phoenix, stau extraordinar de bine şi la capitolul intuiţie, ceea ce îi ajută enorm în atingerea obiectivelor.

Nu o vezi să-şi iasă prea des din fire, dar întotdeauna să te aştepţi la răzbunare. În ciuda acestei trăsături negative, femeia Scorpion face parte din cele mai puternice zodii.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , zodie , putere
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!