Cel mai ruşinos secret al zodiei Fecioară

  • 1182 afişări
Cel mai ruşinos secret al zodiei Fecioară

06 aprilie 2017 Alexandra Necsoiu

Fiecare persoană are defectele sale, dar mai ales secrete. Iar dacă unii dintre noi tindem să păstrăm secretele altora, alţii caută să ascundă anumite aspecte ruşinoase.

Cine ar putea bănui că în spatele imaginii perfecte pe care Fecioara o afişează în fiecare zi se ascunde o persoană care nu acordă, în realitate, prea multă atenţie detaliilor? Dacă atunci când mergi în vizită la o Fecioară totul pare ca şi cum tocmai ar fi fost ordonat de o menajeră, trebuie doar să deschizi un dulap pentru a vedea că raftul cu condimente este într-un haos total, iar spaţiul de sub pat adăposteşte un conţinut incert.

 Însă această tendinţă nu se rezumă doar la stilul de viaţă al Fecioarelor, ci se reflectă şi asupra vieţii lor interioare. În ciuda aparenţelor, Fecioarele tânjesc după un moment de relaxare, însă revin repede la vechile obiceiuri, odată ce încep să realizeze că se regăsesc în atitudinea pe care ceilalţi o aşteaptă de la ele.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rusinos , secret , zodie , fecioara
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!