Cele trei zodii perfecte. Ele par să nu aibă niciun defect

  • 2760 afişări
21 septembrie 2017
Cele trei zodii perfecte. Ele par să nu aibă niciun defect


Nu sunt multe aceste persoane ideale, iar cele cu adevărat perfecte sunt născute sub semnul următoarelor trei zodii.

Gemeni

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt oameni veseli, care răspândesc bucurie îin jur şi care reuşesc foarte uşor să se facă plăcuţi, să pătrundă în inima tuturor şi să se faca iubiţi, devenind unii dintre cei mai populari în grupurile din care fac parte. Sunt creativi, au o minte sclipitoare, reuşesc să intuiască uşor unele situaţii şi sa le aducă în favoarea lor. Gemenii sunt prieteni ideali şi, chiar daca sunt foarte vorbăreţi, cei din jur sunt fermecaţi de cuvintele lor.

Capricorn

Greu de crezut că ai putea întâlni un om mai echilibrat, mai ponderat decît nativul Capricorn. Ştie foarte bine ce vrea de la viaţă şi are o inteligenţă remarcabilă. Are mereu soluţii potrivite pentru orice probleme şi nu se lasă niciodată doborât de greutăţi. Pragmatismul sau este cel care îl ajută să facă faţă tuturor provocarilor.  E o fire practică, cu o gândire sănătoasă.

Rac
Racul e bonom, sufletist, calm şi cald, gata mereu să fie pe placul celor dragi. Este intuitiv şi reuşeşte întotdeauna să iasă în întâmpinarea dorinţelor celorlalţi. În ciuda sensibilităţii lui binecunoscute, a fragilităţii sale, este o persoană cu capul pe umeri, foarte raţională în situaţiile care necesită o gândire logică şi sănătoasă. Este şi un parinte atent, grijuliu şi cel mai bun prieten pentru copilul său. În căsnicie, este partenerul de viaţă ideal.


Sursa: ele.ro
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: zodii , perfecte
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!