Cui îi aduce noroc Anul Cocoşului de Foc

  • 3993 afişări
Cui îi aduce noroc Anul Cocoşului de Foc

30 ianuarie 2017 Alexandra Necsoiu

Conform horoscopului lunar chinezesc, în 2017 Anul Nou a început pe data de 28 ianuarie şi el va fi Anul Cocoşului de Foc. Astroloaga chineză Laura Lau, consultată de „Evening Standard“, spune că va fi un an plin de energie, caracteristica principală a anilor aflaţi sub semnul Cocoşului, acum potenţată şi de elementul Foc.

Semnul Cocoşului e asociat cu optimismul, încrederea şi realizările practice, dar anul va fi solicitant şi plin de ciocniri de opinii, „deoarece cocoşul e rareori neutru“, spune Lau. „Anii Cocoşului sunt rareori plictisitori, aşa că o sa avem parte de multă acţiune“, prevede astroloaga, precizând că va fi vorba atât de momente dramatice, cât şi de realizări concrete.

În acest context, Laura Lau ne sfătuieşte să fim organizaţi, să ne cumpănim bine toate acţiunile, dar, cel mai important, să nu tragem chiulul: „Cocoşul îi favorizează pe cei care nu se feresc de munca grea şi care se ţin de un plan“. Şi încă ceva: Cocoşul e renumit pentru punctualitatea sa, aşa că poate e vremea să ne cumpărăm un ceas. În fine, astroloaga atrage atenţia şi asupra celei de-a doua componente zodiacale, elementul Foc. Pentru că acesta se suprapune unui semn deja încărcat de intensitate, Cocoşul, se poate spune că 2017 va fi un an nebun, în care lucrurile se vor desfăşura adesea cu o viteză ameţitoare.

Aşa că dacă v-aţi propus s-o lăsaţi mai moale, nu e momentul. Solicitant peste măsură, anul nu va fi lipsit de satisfacţii, însă doar dacă nu vă feriţi de muncă şi dacă vă rostiţi clar părerile, aşa că „luaţi-o ca pe o provocare“, ne îndeamnă Laura Lau.

Sursă: adevarul.ro

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: noroc , semn , anul nou , horoscop
Comentarii / 1
  • Oportunitate pentru toate localitatile pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!