Cum să te îmbraci dacă eşti în Zodia Taur

  • 6712 afişări
Cum să te îmbraci dacă eşti în Zodia Taur

05 februarie 2016

Femeia Taur este una plină de forţă, vitalitate şi fantezie, care nu simte nevoia să demonstreze nimic nimănui, dar prin felul ei de a se manifesta oferă mereu un model. Este o persoană foarte muncitoare şi uneori nu are timp să renunţe la hainele de muncă nici în bucătărie. Cu toate acestea, lasă mereu o impresie plăcută!

Adoră stilul versatil, pisele vestimentare care se pot combina uşor şi se pot diversifica. La birou adoptă, de regulă, stilul office, care nu iese foarte mult din tipare.

Cu toate acestea, când femeia Taur merge la un eveniment, la o întâlnire romantică sau la o petrecere sparge toate tiparele. Odată ce a ieşit din mediul convenţional, femeia Taur adoră luxul şi alege să poarte piese vestimentare unicat, bijuterii mari şi spectaculoase, ţinute extravagante.

Femeia Taur place tuturor pentru senzualitatea ei înnăscută şi pentru jocurile pe care le face cu sexul opus, fiind conştientă de sex-appeal-ul pe care îl are: buzele pline, sânii grei, culori vestimentare provocatoare, piese vestimentare rafinate. 

Alegerile ei vestimentare extravagante îi reflectă latura artistică şi boemă, care o împing spre gesturi necugetate. De exemplu, nu va ezita să-şi achiziţioneze haine la preţuri exorbitante. Garderoba femeii Taur este una cât mai colorată, dar culorile care o avantajează sunt: galben, crem, galben-portocaliu, nuanţe de huma. De altfel, este recomandat ca femeia Taur să poate haine în aceste tonuri, pentru că o vor inspira. Culoarea galben înseamnă putere şi energie.

Citeşte mai mult despre Femeia Taur

Foto: Pinterest.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!