Cuplul imperfect din zodiac care nu renunţă să fie împreună

  • 3589 afişări
Cuplul imperfect din zodiac care nu renunţă să fie împreună

13 iulie 2017

Un lucru este sigur: cuplurile imperfecte sunt perfecte. De foarte multe ori, atunci când suntem în căutarea unui partener de viaţă, ne raportăm la zodia acestuia şi la caracteristicile care îi definesc personalitatea.

Ne dorim să avem totul în comun, să ne înţelegem  bine din orice punct de vedere, să fim ca două picături de apă. Dragostea adevărată nu constă în aceste aspecte şi, pentru că perfecţiunea nu există, adevăratele poveşti de dragoste au în spate o iubire puternică şi caractere diferite. Se ceartă, se împacă, iar se ceartă, dar nu renunţă la iubire!

Nativii din zodia Peşti şi Leu sunt un duo de excepţie care formează unul dintre cele mai adorabile cupluri din zodiac. Imperfecţiunea dintre cei doi dă culoare relaţiei şi, în timp ce Peştii sunt emotivi, Leii calcă pe sentimente şi nu îi interesează acest aspect. Leul va admira creativitatea şi imaginaţia fecundă a Peştelui, în timp ce acesta din urmă se va îndrăgosti de naturaleţea şi farmecul “stăpânului junglei”.

Împreună, vor fi acel cuplu adorabil de imperfect, care atrage toate privirile la petreceri, se ceartă când par să se înţeleagă cel mai bine şi se împacă când nimeni nu le mai dă nicio şansă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cuplu , zodie , cuplu imperfect , pesti , leu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!