Femeia de calitate a zodiacului. Cum să o ţii aproape

  • 2400 afişări
Femeia de calitate a zodiacului. Cum să o ţii aproape

20 iunie 2017

Încă de la prima vedere îţi poţi da seama de personalitatea unei femei, în special după modul în care vorbeşte sau se comportă. Astrele descriu perfect femeia de calitate din zodiac şi, dacă ai parte de ea în viaţa ta, păstreaz-o!

Atunci când vezi cât e de frumoasă, parcă nu îţi vine să crezi că are şi clasă, dar, odată ce vorbeşti cu femeia Scorpion, realizezi că este o fire rafinată, sofisticată şi inteligentă. Nativa nu are doar un chip plăcut, dar e şi unul dintre semnele cel mai avide după cunoaştere: cu ea vei putea purta o conversaţie dintre cele mai stimulante, care te va face să uiţi chiar şi cât e de frumoasă.

Conştientă de aceste calităţi, femeia Săgetător îmbrăţişează cu elan independenţa: se ştie că aceste native sunt printre cel mai greu de cucerit, ceea ce e de înţeles, dat fiind faptul că se numără cu onoare printre femeile de calitate ale zodiacului. E greu să le faci faţă!

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , calitate , personalitate , zodie , scorpion
Comentarii / 1
  • Oferim urgent lucru complet pe net fara obligatii: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: newopportunity801@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!