Femeia din zodiac care fură bărbaţii altor femei

  • 4090 afişări
Femeia din zodiac care fură bărbaţii altor femei

27 aprilie 2017 Alexandra Necsoiu

Deşi se spune că un bărbat îndrăgostit nu poate fi „furat“, chiar şi cele mai unite cupluri se destramă dacă momentele de cumpănă le prind cu garda jos. Iar pentru că ispitele sunt la tot pasul, o femeie din zodiac este în stare să bărbatul altei femei.

Caracterul femeii Berbec o face să se număre printre cele mai mari primejdii ale zodiacului. Atunci când vede că un bărbat este greu de cucerit, face tot posibilul să-l ademenească, iar micile ei trucuri irezistibile nu dau greş niciodată. Atunci când vede că un bărbat pare inabordabil şi este şi un bărbat cu verighetă, aspectul acesta o stimulează mai mult decât orice.

Nu o interesează consecinţele, iar dacă-şi propune să fure bărbatul altei femei, nu are nevoie de prea multe argumente. Firea sa hotărâtă nu o împiedică în nicio situaţie, mai ales când îşi doreşte să obţină cu tărie un lucru. De altfel, cu cât sarcina de a-l cuceri pe “partenerul” deja luat este mai dificilă, cu atât intră mai mult în joc.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , zodie , horoscop , berbec , barbat insurat
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!