Femeia din zodiac care îşi va sabota fericirea în relaţia de cuplu în luna octombrie

  • 1197 afişări
Femeia din zodiac care îşi va sabota fericirea în relaţia de cuplu în luna octombrie

02 octombrie 2017

Luna octombrie nu vine cu veşti bune pentru toţi nativii din zodiac. Dacă mulţi se vor bucura din plin de succesul în carieră şi relaţii, femeia Taur se va confrunta cu câteva probleme sentimentale.

Din păcate, acestea se întâmplă din vina ei şi a geloziei care îi hrăneşte nesiguranţa faţă de partener. Dacă nu va privi lucrurile aşa cum sunt ele de fapt, femeia Taur are şanse mari să-şi saboteze fericirea.

Gelozia îi întunecă sufletul, pentru că are impresia că cel drag îi ascunde ceva, că face lucruri fără să-i spună. S-ar putea să fie doar o impresie greşită, pentru că partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea să-l împărtăşească pentru a nu te îngrijora şi pe tine.

Nu lăsa gelozia şi neliniştea să-ţi strice relaţia de cuplu în luna octombrie şi evită orice ceartă cu partenerul. Oferă-i încredere şi linişte, iar lucrurile se vor aşeza de la sine.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , cuplu , fericire , octombrie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!