Femeia din zodiac care va avea parte de schimbări negative în luna septembrie

  • 1654 afişări
Femeia din zodiac care va avea parte de schimbări negative în luna septembrie

05 septembrie 2017

Începutul de toamnă vine cu schimbări majore pentru femeia din zodia Săgetător, schimbări care pot afecta relaţiile cu cei apropiaţi sau chiar cu propria-i persoană, făcând-o astfel instabilă emoţional şi moral.

Deşi este un om de încredere, până şi ea lasă semne de întrebare asupra celor din jur, pentru că în ultima perioadă nu este destul de concisă în exprimare sau foarte logică. Este afectată de lucruri mărunte, iar asta o face puţin aiurită. Dacă acum este ferm convinsă de un lucru, peste câteva ore deja vine cu alt argument şi se contrazice singură.

Înainte de toate, femeia Săgetător trebuie să-şi facă ordine în gânduri pentru a nu face nimic greşit pe parcursul zilei. Dacă nu ia atitudine, va începe să nu mai aibă încredere în sine, iar deciziile pe care le va lua vor fi lipsite de siguranţă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , schimbari , toamna , septembrie , horoscop , zodie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!