Femeia din zodiac expertă în psihologia inversă

  • 1501 afişări
Femeia din zodiac expertă în psihologia inversă

14 decembrie 2017

Pentru unele femei, manipularea este o artă, iar în relaţiile interpersonal pot fi extrem de perverse, reuşind să te facă să gândeşti altceva decât ceea ce gândesc cu adevărat.

Femeia Capricorn este expert în psihologia inversă, iar atunci când are un interes ascuns, se va apropia foarte subtil de tine, astfel încât să o placi şi să-ţi reducă negativismul faţă de ea. Este răbdătoare şi perseverentă şi capabilă de strategii incredibile pentru a se impune ca lider. Într-un mod decent, va scoate la lumină defectele celor din jur, astfel încât ea să rămână în centrul atenţiei cu o impresie bună.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în dragoste. Femeia Capricorn este precaută şi ştie cum să-şi facă partenerul să se simtă vinovat chiar şi când nu greşeşte. Nu-şi va arăta niciodată suferinţele ş ice ascunde în suflet, tocmai pentru a nu profita cineva de acastă slăbiciune a sa.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , psihologie inversa , zodie
Comentarii / 1
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!