Frumoşii zodiacului! Ghiceşti în ce zodie se nasc?

  • 28338 afişări
Frumoşii zodiacului! Ghiceşti în ce zodie se nasc?

23 februarie 2016

Aceşti nativi sunt frumoşi din cale afară, au o personalitate puternică şi strălucitoare, o prezenţă magnetică şi tot Universul pare că se învârte în jurul lor! Atenţie! Nu aveţi voie să le spuneţi altceva, dacă vă doriţi un trai tihnit, fără bătăi de cap.

Dacă încă nu v-aţi dat seama la ce nativi ne referim vă spunem că vorbim de cei din zodia Leu. Nativii Leu beneficiază de o influenţă astrală deosebită întrucât această zodie este guvernată de Soare. Fiind un semn solar, nativul Leu are o inimă înflăcărată şi generoasă, o voinţă fermă şi puternică, dar poate deveni narcisist, extrem de egoist şi mândru.

Influenţa Soarelui îi oferă multă forţă, determinare, vitalitate, energie şi orgoliu. Nativii Leu au mereu un aspect fizic plăcut, bine făcut, cu faţa ovală, trăsături frumoase şi armonioase. Punctul fizic forte al Leilor este podoaba capilară, pe care o pun mereu în valoare, ori de câte ori au ocazia.

Punct slab al acestei zodii este teama de a pierde controlul asupra situaţiilor de viaţă sau a relaţiilor cu cei apropiaţi. Din această teamă, nativii pot deveni autoritari, posesivi, tirani.

Personalitatea lor impunătoare este precum astrul care îi patronează: strălucitoare, năucitoare, de admirat. La serviciu muncesc mai mult decât colegii lor, pentru că adoră să obţină rezultate şi să fie în centrul atenţiei. Adoră laudele, chiar şi linguşirile patetice, dar nu vor lăsa să se vadă acest lucru, pentru că sunt mult prea mândri. Atunci când sunt înconjuraţi cu afecţiune şi trataţi cu înţelegerea de care au nevoie, Leii îşi pun cel mai bine calităţile în valoare.

Personalităţi care s-au născut în zodia Leu: Charlize Theron, Mata Hari, Mick Jagger, Sandra Bullock, Melanie Griffith, Jackie Kennedy, Arnold Schwarzenegger, Steve Martin, Antonio Banderas, Ben Affleck, Bill Clinton, Tori Amos.

Citeşte mai mult despre Femeia Leu

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Posibilitate foarte buna de a va imbunatati veniturile!!!!

    Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Este nevoie de rabdare, perseverenta si multa incredere in sine.
    Editura cauta persoane pentru promovarea cartilor electronice(e-books), pe piata international de limba engleza.Nu este necesar cunoasterea limbii engleze.Castigurile, in functie de timpul pe care fiecare din dumneavoastra il aloca acestei munci(100 de euro lunar part–time sau 285 euro full-time).
    Veti fi indrumati pas cu pas pana la obtinerea tuturor cunostintelor in vederea realizarii cu success a acestei activitati.
    Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati unul din membrii echipei noastre la una din adresele de emai: ioanabelecciu151@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!