Horoscop anual

Îl poţi consulta atât la începutul unui nou an, cât şi pe parcursul acestuia, deoarece horoscopul anual este împărţit pe perioade mari, ce reflectă mişcările majore ale astrelor. Află dacă vei avea un an bun din punct de vedere sentimental, material sau al sănătăţii şi încearcă să iei cele mai bune decizii în funcţie de ceea ce prezic astrele pentru zodia ta.

Horoscop - ultimele articole
 • Nativii din zodiac care s-au născut pentru a fi împreună Horoscop Nativii din zodiac care s-au născut pentru a fi împreună

  Există câţiva norocoşi care nu tebuie să alerge după marea dragoste pentru că ştiu exact unde să caute şi să dea naştere unei frumoase poveşti de iubire care să dureze până la adânci bătrâneţi. Chiar dacă este greu de crezut, unii nativi din zodiac s-au născut pentru a fi împreună. Iată o combinaţie care poate fi fericită şi care este predestinată să formeze un cuplu.

 • Femeia din zodiac care fură bărbaţii altor femei Horoscop Femeia din zodiac care fură bărbaţii altor femei

  Deşi se spune că un bărbat îndrăgostit nu poate fi „furat“, chiar şi cele mai unite cupluri se destramă dacă momentele de cumpănă le prind cu garda jos. Iar pentru că ispitele sunt la tot pasul, o femeie din zodiac este în stare să bărbatul altei femei.

 • Nativul din zodiac care se va distra din plin de 1 mai Horoscop Nativul din zodiac care se va distra din plin de 1 mai

  Fie că mergi la mare sau la munte, important este că de 1 mai te vei relaxa şi nu vei lăsa pe nimeni şi nimic să-ţi strice această zi. Anul acesta, nativul Peşti va ştii cum să petreacă din plin de 1 mai, iar pentru că aştepta de mult o mini-vacanţă, acum are ocazia să profite de una.

 • 3 bărbaţi din zodiac care îţi vor aduce neplăceri în pat Horoscop 3 bărbaţi din zodiac care îţi vor aduce neplăceri în pat

  Femeile nu sunt doar în căutarea unui bărbat care să le facă fericite în viaţa de cuplu, ci au nevoie de un bărbat care să le satisfacă în dormitor şi să le facă să se simtă speciale. Bineînţeles, prin actul sexual, acestea vor să simtă nu doar plăcere, ci şi emoţii şi afecţiune din partea partenerilor. Cu toate astea, trei nativi din zodiac îţi vor aduce numai neplăceri în dormitor aşa că, evită-I pe cât de mult posibil!

 • 

Zodia care în luna mai va avea parte de câştiguri financiare considerabile
Horoscop Zodia care în luna mai va avea parte de câştiguri financiare considerabile

  Cei născuţi în această zodie sunt foarte buni administratori, fiind oamenii ideali pentru operaţiuni financiare.

 • TOP 3 cele mai infidele zodii în luna mai Horoscop TOP 3 cele mai infidele zodii în luna mai

  Oricine a fost înşelat măcar o dată în viaţă ştie cât de dureros este ca încrederea şi sentimentele să-ţi fie trădate. O astfel de dezamăgire te face mult mai precaut, chiar suspicios, în relaţiile viitoare şi mai atent la cele mai mici detalii. În luna mai, trei nativi ai zodiacului vor călca strâmb şi vor fi predispuşi infidelităţii.

 • Nativul din zodiac care-şi va găsi marea dragoste de Paşte Horoscop Nativul din zodiac care-şi va găsi marea dragoste de Paşte

  Legăturile care se stabilesc în preajma sărbătorilor de Paşte sunt cunoscute pentru faptul că rezistă în timp. De exemplu, relaţiile de Paşte sunt cele mai puternice, legate de o iubire veşnică, care trece peste orice obstacol şi care durează toată viaţa.

 • Cel mai nepotrivit cuplu în funcţie de zodie Horoscop Cel mai nepotrivit cuplu în funcţie de zodie

  Cel puţin o dată-n viaţă, cu toţii am avut parte de o relaţie de cuplu nereuşită. Oricât de mult ne-am fi străduit ca aceasta să funcţioneze, pur şi simplu n-a mers, iar despărţirea a fost iminentă.

 • Cel mai ruşinos secret al zodiei Fecioară Horoscop Cel mai ruşinos secret al zodiei Fecioară

  Fiecare persoană are defectele sale, dar mai ales secrete. Iar dacă unii dintre noi tindem să păstrăm secretele altora, alţii caută să ascundă anumite aspecte ruşinoase.

 • Nativul din zodiac care va avea parte de cel mai mare ghinion în luna aprilie Horoscop Nativul din zodiac care va avea parte de cel mai mare ghinion în luna aprilie

  Pentru unii native din zodiac, luna aprilie poate fi o period dificilă, iar dacă în luna martie s-a confruntat cu dificultăţi, în luna aprilie, va avea chiar mai mult de furcă.