Horoscop anual

Îl poţi consulta atât la începutul unui nou an, cât şi pe parcursul acestuia, deoarece horoscopul anual este împărţit pe perioade mari, ce reflectă mişcările majore ale astrelor. Află dacă vei avea un an bun din punct de vedere sentimental, material sau al sănătăţii şi încearcă să iei cele mai bune decizii în funcţie de ceea ce prezic astrele pentru zodia ta.

Horoscop - ultimele articole
 • TOP 3 femei din zodiac care oferă cel mai bun sex Horoscop TOP 3 femei din zodiac care oferă cel mai bun sex

  Semnul zodiacal poate indica nu doar personalitatea pe care o avem, ci multe alte aspecte din viaţa noastră. Modul în care ne comportăm în dormitor este şi acesta un aspect foarte important de care astrele au grijă. Cu toate astea, există trei femei din zodiac care nu pot fi înlocuite, acestea fiind cele care oferă cel mai plăcut sex.

 • Cea mai puternică femeie din zodiac Horoscop Cea mai puternică femeie din zodiac

  Fiecarui nativ i se atribuie anumite caracteristici care îi definesc personalitatea şi, dacă până acum astrele au desemnat cea mai inteligentă femeie, cea mai frumoasă sau cea mai sinceră din zodiac, iată care este cea mai puternică femeie dintre cele 12 semne zodiacale.

 • Cea mai iresponsabilă femeie din zodiac Horoscop Cea mai iresponsabilă femeie din zodiac

  De cele mai multe ori, femeile sunt cunoscute pentru atitudinea lor responsabilă însă, una dintre nativele zodiacului încalcă regula. Iar dacă unii oameni sunt iresponsabili în carieră sau în dragoste, femeia Peşti este din toate punctele de vedere.

 • Femeia de calitate a zodiacului. Cum să o ţii aproape Horoscop Femeia de calitate a zodiacului. Cum să o ţii aproape

  Încă de la prima vedere îţi poţi da seama de personalitatea unei femei, în special după modul în care vorbeşte sau se comportă. Astrele descriu perfect femeia de calitate din zodiac şi, dacă ai parte de ea în viaţa ta, păstreaz-o!

 • Bărbatul din zodiac perfect pentru rolul de soţ Horoscop Bărbatul din zodiac perfect pentru rolul de soţ

  Când vine vorba de personalitatea unei persoane, astrele ne pot ajuta să-i înţelegem pe cei din jur. Există anumite trăsături comune de comportament ale oamenilor născuţi sub acelaşi semn zodiacal, iar unele definesc cu brio bărbaţii care îşi asumă perfect rolul de soţ.

 • Femeia din zodiac adorată de bărbaţi Horoscop Femeia din zodiac adorată de bărbaţi

  Fermecătoare, senzuală şi cu şarmul bine pus la punct, femeia Gemei are arta cuceririi în sânge şi reuşeşte să atragă toate privirile bărbaţilor. Este ca un magnet pentru domni şi emană feminitate la orice pas.

 • Zodia care nu va iubi niciodată Horoscop Zodia care nu va iubi niciodată

  Iubirea este un sentiment unic, minunat, însă unele persoane vor doar să o primească şi nu vor putea niciodată să o ofere. Un semn zodiacal este pur şi simplu incapabil să ofere aşa ceva!

 • Nativul din zodiac care va fi mereu înşelat Horoscop Nativul din zodiac care va fi mereu înşelat

  Infidelitatea este o realitate pe care o condamnăm sau nu, dar care de multe ori ne poate lua prin surprindere. Decizia de a accepta sau nu infidelitatea ca pe un mod de viaţă aparţine fiecăruia în parte. Cu toate astea, nativul Balanţă are parte de veşti proaste când vine vorba de relaţii.

 • 
Horoscopul egiptean. Află ce zeu eşti în funcţie de ziua în care te-ai născut Horoscop Horoscopul egiptean. Află ce zeu eşti în funcţie de ziua în care te-ai născut

  Există 12 semne care rezumă caracteristicile fiecătrei zodii egiptene. Anumite zile ale anului sunt reprezentate de un semn astrologic, simbolizat de câte un zeu egiptean.

 • Cupluri incompatibile din zodiac. Ce nativi formează relaţii dezastruoase Horoscop Cupluri incompatibile din zodiac. Ce nativi formează relaţii dezastruoase

  Astrologii explică de ce unele persoane nu pot reuşi să formeze un cuplu indiferent cât de mult efort depun. Iată 12 semne zodiacale care fac cele mai nepotrivite cupluri, potrivit adevarul.ro