Horoscop anual

Îl poţi consulta atât la începutul unui nou an, cât şi pe parcursul acestuia, deoarece horoscopul anual este împărţit pe perioade mari, ce reflectă mişcările majore ale astrelor. Află dacă vei avea un an bun din punct de vedere sentimental, material sau al sănătăţii şi încearcă să iei cele mai bune decizii în funcţie de ceea ce prezic astrele pentru zodia ta.

Horoscop - ultimele articole
 • 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste Horoscop 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste

  Iubirea te face să trăieşti emoţii pe care niciun alt lucru nu este capabil s-o facă. Dar, înainte de a te îndrăgosti de cineva, trebuie să ştii dacă sentimentele sunt împărtăşite sau dacă-i pasă de tine. Altfel, vei ajunge să suferi foarte mult şi să te închizi în tine, refuzând să deschizi uşile inimii. Este de înţeles de ce trebuie să fim precaute atunci când vine vorba de dragoste.

 • Zile norocoase în februarie, pentru fiecare zodie Horoscop Zile norocoase în februarie, pentru fiecare zodie

  Luna februarie este luna iubirii, însă dragostea nu prea ţine de foame, de aceea când vorbim de zile norocoase nu ne referim doar la partea amoroasă, ci şi la cea financiară. Iată,deci, ce surprize ţi-au pregătit astrele pentru luna aceasta.

 • Cele mai bune zodii cu care sa faci sex Horoscop Cele mai bune zodii cu care sa faci sex

  Astrologia ne dezvaluie adesea informatii interesante despre noi si despre persoanele apropiate, ajutandu-ne ne intelegem mai bine reciproc si sa legam relatii bazate pe armonie. Chiar si preferintele sexuale pot fi influentate de semnul astrologic, ceea ce inseamna ca putem sa ne dam seama care sunt nativii cu care ne-am intelege cel mai bine la pat. Potrivit divahair.ro, iată care sunt cele mai bune zodii cu care sa faci sex!

 • Zodia cu cea mai mare forţă mentală Horoscop Zodia cu cea mai mare forţă mentală

  Puternic,încăpăţânat şi întreprinzător, nativul ştie că trebuie să devină lider într-o comunitate şi îşi urmează propriul drum. Se poate decide rapid asupra unei situaţii, este foarte pragmatic, lucid şi raţional, îşi doreşte şi îi poate conduce pe cei din jur cu mult tact.

 • Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale Horoscop Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

  Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătăţim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcţie de zodie.

 • Ce nu vor face zodiile absolut niciodată Horoscop Ce nu vor face zodiile absolut niciodată

  Află ce nu vor face zodiile niciodată, oricât de multe compromisuri ar fi dispuse să încerce, ca să le cunoşti mai bine. Valorile, principiile şi credinţele personale le modelează voinţa, dar există câteva lucruri pe care zodiile nu le vor accepta orice ar fi.

 • Avantajele şi dezavantajele de a te căsători cu el, în funcţie de semnul zodiacal Horoscop Avantajele şi dezavantajele de a te căsători cu el, în funcţie de semnul zodiacal

  Înainte de a spune marele „Da“, este bine să ştii exact în ce te bagi. Oare se vor alinia stelele pentru tine şi cel ales? Iată care sunt argumentele pro şi contra pentru fiecare semn zodiacal, potrivit astrologilor.

 • Ce ne rezervă astrele în 2017 din punct de vedere sexual Horoscop Ce ne rezervă astrele în 2017 din punct de vedere sexual

  În 2017 Săgetătorii vor fi mai mult în interacţiune socială cu sexul opus şi se vor gândi mai puţin la căsătorie sau angajamente pe termen lung, Vărsătorii vor fi interesaţi mai mult de aventuri sexuale decât de relaţii stabile, iar Peştii vor avea parte de o dragoste frumoasă.

 • 
Horoscopul sănătăţii în 2017. Zodiile cu probleme şi zodiile care se vor bucura de o sănătate de fier
Horoscop Horoscopul sănătăţii în 2017. Zodiile cu probleme şi zodiile care se vor bucura de o sănătate de fier

  La fel ca şi alte aspecte ale vieţii tale, astrologia poate descifra felul în care starea de sănătate fizică şi emoţională va arăta în anul care tocmai a început.

 • Parfumul purtător de noroc al fiecărei zodii Horoscop Parfumul purtător de noroc al fiecărei zodii

  Semnele zodiacale ne influenţează alegerile în viaţă. Dacă vrei să mergi pe căile norocului trebuie să ţii cont, pe cât se poate, de astre.