Horoscop lunar

Cu ajutorul horoscopului lunar poţi fii prevăzătoare şi organizată: află când este cea mai bună perioada să pleci în concediu, să aplici pentru un nou job sau să ieşi mai des în oraş – nu se ştie niciodată când jumătatea îţi va apărea în cale. Intră pe pagina de horoscop lunar şi citeşte previziunile astronomice atât pentru zodia ta, cât şi pentru cei dragi.
 

Horoscop - ultimele articole
 • Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie Horoscop Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie

  Toate femeile visează la o nuntă, mai mare sau mai mică, la rochia de mireasă perfectă, la decorul fără cusur într-un loc extravagant sau într-un spaţiu restrâns, dar romantic, la ceremonia religioasă ca din basme, la dansul elegant...

 • TOP 3 zodii care îşi vor găsi marea iubire săptămâna aceasta Horoscop TOP 3 zodii care îşi vor găsi marea iubire săptămâna aceasta

  Chiar dacă Ziua Îndrăgostiţilor nu a fost un evenitment tocmai plăcut pentru cei care nu se află într-o relaţie, nu este loc de tristeţe. Săptămâna aceasta, trei zodii îşi vor întâlni marea iubire şi vor reuşi să sărbătorească glorios de Dragobete, în braţele iubitoare ale viitorului partener.

 • Zodiile care au noroc în dragoste, carieră şi la bani din luna februarie Horoscop Zodiile care au noroc în dragoste, carieră şi la bani din luna februarie

  Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citeşte horoscopul lunii februarie şi află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te fereşti de ghinion.

 • Zodii care-şi vor găsi jumătatea în februarie Horoscop Zodii care-şi vor găsi jumătatea în februarie

  Luna februarie este despre iubire. Şi, pentru că sunt două evenimente: Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobetele, sunt şanse ca cei care încă nu şi-au găsit jumătatea s-o facă. Iată care sunt semnele astrale care-şi vor găsi marea dragoste în cea de-a doua lună a anului.

 • Zodii care au parte de nopţi fierbinţi în luna februarie Horoscop Zodii care au parte de nopţi fierbinţi în luna februarie

  În ciuda frigului de afară, se anunţă nopţi fierbinţi pentru Raci şi Capricorni, chiar şi pentru cei care nu sunt încă într-o relaţie. De surprize amoroase vor avea parte şi nativele altor zodii. Vezi dacă te numeri printre cele care se vor bucura de sex nebun luna aceasta.

 • Tradiţii şi superstii în Anul Cocoşului de Foc Horoscop Tradiţii şi superstii în Anul Cocoşului de Foc

  Anul 2017 în zodiacal chinezesc începe la data de 28 ianuarie, sub semnul Cocoşului de Foc. În timp ce mulţi dintre noi ne stabilim rezoluţii pe 31 decembrie, noul an chinezesc vine cu propriile sale tradiţii pentru asigurarea unui an prosper şi tot felul de superstiţii pe care chinezii le aplică în încercarea de a se feri de ghinion.

 • Cui îi aduce noroc Anul Cocoşului de Foc Horoscop Cui îi aduce noroc Anul Cocoşului de Foc

  Conform horoscopului lunar chinezesc, în 2017 Anul Nou a început pe data de 28 ianuarie şi el va fi Anul Cocoşului de Foc. Astroloaga chineză Laura Lau, consultată de „Evening Standard“, spune că va fi un an plin de energie, caracteristica principală a anilor aflaţi sub semnul Cocoşului, acum potenţată şi de elementul Foc.

 • Care este lucrul de care ai nevoie pentru a fi fericit în funcţie de zodie Horoscop Care este lucrul de care ai nevoie pentru a fi fericit în funcţie de zodie

  Cu toţii alergăm în căutarea fericirii, însă aceasta poate reprezenta pentru fiecare dintre noi cu totul altceva. Fiind dominate de caracteristici diferite, semnele zodiacale diferă şi ele atunci când vine vorba de lucrurile care le aduc fericirea. Iată ce reprezintă fericirea pentru fiecare zodie.

 • 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste Horoscop 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste

  Iubirea te face să trăieşti emoţii pe care niciun alt lucru nu este capabil s-o facă. Dar, înainte de a te îndrăgosti de cineva, trebuie să ştii dacă sentimentele sunt împărtăşite sau dacă-i pasă de tine. Altfel, vei ajunge să suferi foarte mult şi să te închizi în tine, refuzând să deschizi uşile inimii. Este de înţeles de ce trebuie să fim precaute atunci când vine vorba de dragoste.

 • Zile norocoase în februarie, pentru fiecare zodie Horoscop Zile norocoase în februarie, pentru fiecare zodie

  Luna februarie este luna iubirii, însă dragostea nu prea ţine de foame, de aceea când vorbim de zile norocoase nu ne referim doar la partea amoroasă, ci şi la cea financiară. Iată,deci, ce surprize ţi-au pregătit astrele pentru luna aceasta.