Horoscop saptamanal

Află cum stau astrele pentru tine, astfel încât să iei cele mai bune decizii zilnice, în funcţie de zodia ta. Află care sunt zilele norocoase din săptămână, cum stai cu dragostea sau dacă ţi se pregăteşte ceva la serviciu. Horoscopul pentru săptămâna viitoare te ajută să îţi faci planurile din timp, pentru perioada imediat următoare.

Horoscop - ultimele articole
 • Zodiile îţi spun cât de kinky eşti Horoscop Zodiile îţi spun cât de kinky eşti

  Eşti tandră şi senzuală în dormitor sau “obraznică” între aşternuturi? Iată ce îţi dezvăluie astrele:

 • Cum suporţi sigurătatea în funcţie de zodie Horoscop Cum suporţi sigurătatea în funcţie de zodie

  În zilele noastre tot mai mulţi adulţi tineri optează pentru celibat, se concentrează pe carieră, iar căsătoria şi întemeierea unei familii rămân pe locurile codaşe. Presiunea din trecut a dispărut, fiecare îşi ia viaţa în propriile mâini, iar singurătatea nu mai este privită ca un lucru rău.

 • Ce ţinută ţi se potriveşte dacă eşti în zodia Berbec Horoscop Ce ţinută ţi se potriveşte dacă eşti în zodia Berbec

  Femeia Berbec adoră să se îmbrace casual şi are nevoie mereu de un accesoriu vestimentar în zona capului: şapcă, căciulă, pălărie, bentiţă. Preferă încălţămintea uşoară, dar la evenimente ştiu cum să facă o impresie bună şi să se îmbrace impecabil.

 • 5 zodii puţin nebune! Vezi de ce! Horoscop 5 zodii puţin nebune! Vezi de ce!

  Fiecare zodie are o doză de nebunie, unele însă excelează la acest capitol! Iată care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul şi de ce:

 • Zodia în care se nasc femeile fatale Horoscop Zodia în care se nasc femeile fatale

  Există un anumit tip de femeie care poate cuceri orice bărbat, prin mixul de trăsături pe care le are, şi acest tip de femeie se naşte cel mai des sub influenţa zodiei Vărsător. Foarte conştientă de feminitatea şi senzualitatea ei, femeia Vărsător îşi permite să jongleze cu sentimentele celor din jur.

 • Top 6 zodii de femei puternice. Ai grijă să nu le superi! Horoscop Top 6 zodii de femei puternice. Ai grijă să nu le superi!

  Fiecare semn zodiacal oferă nativului anumite trăsături de personalitate specifice care îl fac uşor de identificat. Se ştie că zodiile de pământ sunt foarte ambiţioase, cele de foc au multă energie, cele de aer se fac remarcate printr-o dorinţă mare de noutate, cele de apă sunt mai sensibile.

 • Cea mai norocoasă zodie în 2016 Horoscop Cea mai norocoasă zodie în 2016

  Astrele aduc multe provocări în 2016, iar nativul fiecărei zodii va resimţi această influenţă diferit. Dintre toate zodiile, una o să fie răsfăţată în mod deosebit şi recompensată pentru toate nereuşitele din anii trecuţi. Ghiciţi care este această zodie?

 • Zodiile care vor supravieţui şi dacă vine Apocalipsa Horoscop Zodiile care vor supravieţui şi dacă vine Apocalipsa

  Nu există zodii bune sau rele. Cu toate acestea, anumite zodii au primit o doză mai mare de intuiţie, deteminare şi forţă încât ne face să credem că vor supravieţui şi în cele mai dificile situaţii. Sigur, este o glumă. Iată care sunt:

 • Cele trei zodii care vor avea de toate în 2016 Horoscop Cele trei zodii care vor avea de toate în 2016

  Astrele le vor oferi susţinere cu generozitate în 2016! Nativii zodiilor capricorn, peşti şi rac vor avea sprijinul astral pentru a reuşi în toate proiectele lor, de a întâlni marea dragoste şi de a câştiga mai mulţi bani. Iată ce le-a rezervat 2016 acestor zodii:

 • Cum te-ar putea iubi în funcţie de zodie Horoscop Cum te-ar putea iubi în funcţie de zodie

  Fiecare bărbat este unic şi are personalitatea lui, dar în funcţie de zodia în care s-a născut are anumite trăsături şi înclinaţii, care îl determină să fie pasional, rezervat sau distant în relaţia cu o femeie. Iată la ce să te aştepţi, de la bărbatul de care te-ai îndrăgostit, în funcţie de zodia lui: