Horoscopul lunii octombrie. Leii pot întâlni dragostea adevărată, iar Racii îşi schimbă jobul

  • 3258 afişări


Horoscopul lunii octombrie. Leii pot întâlni dragostea adevărată, iar Racii îşi schimbă jobul

09 octombrie 2017


Află ce prezic astrele pentru luna octombrie
 

Berbec
In această lună, relaţiile capătă o formă nouă, eşti obligată să-ţi iei un angajament fie faţă de partenerul de cuplu, care vrea să ducă relaţia la un nivel nou, fie faţă de partenerii de afaceri. Vei fi într-o dispoziţie de zile mari, romantică, dar jucăuşă. Sfera carierei şi a finanţelor este puternic luminată: este timpul să-ţi demonstrezi abilităţile înnăscute de lider şi să iei decizii importante. La sfârşitul lunii, este o perioadă bună pentru a lua un împrumut de la bancă sau pentru a semna nişte acte importante.

Taur
Luna aceasta, nu se întrevăd câştiguri suplimentare, aşa că ai grijă să nu cheltui mai mult decât ţi-ai propus. Octombrie este luna potrivită pentru a lega relaţii, în special spre finele intervalului. E indicat să faci tu primul pas şi ocaziile romantice nu vor întârzia să apară. Viaţa de familie este animată şi probabil vei dormi mai puţin decât îţid oreşti. Recent, ai scăpat de lucrurile inutile din viaţa ta şi astrele te îndeamnă să mergi înainte cu toată viteza.

Gemeni
În viaţa sentimentală, nu mai poţit rata relaţia cu superficialitate, partenerul te îndrumă spre o nouă etapă. Dacă nu ai încă un iubit, sunt şanse mari să apară cineva la orizont cu intenţii serioase. În aceasta perioadă, poţi fi invitată să intri într-o afacere de anvergură sau, la serviciu, eşti pusă în fruntea unui proiect creativ. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru o transforma un hobby într-o afacere profitabilă. Eşti motivată să începi, în acest interval, un program de fitness sau o dietă la care te gândeai de mult.

Rac
Luna aceasta, te preocupă probleme legate de familie şi carieră. Poate apărea o ofertă de lucru greu de refuzat în jurul datei de 11 sau o problemă de serviciu îşi găseşte rezolvarea. De asemenea, apare oportunitatea de a întări un parteneriat de afaceri la finalul acestei luni. Neaşteptat, o relaţie de amiciţie se poate transforma într-una sentimentală ori îţi potţi cunoaşte sufletul-pereche prin intermediul prietenilor. Când vine vorba de muncă, sănătate, fitness şi dietă, eşti mult mai inspirată şi motivată în această lună.

Leu
O chestiune legată de educaţie sau de o călătorie se rezolvă în jurul datei de 11. Poţi fi invitată peste hotare, în interes de serviciu, sau poţi primi o bursă într-o locaţie de vis. Persoanele pe care le cunoşti în acest interval te pot determina să îţi schimbi perspectiva din care priveşti lumea. Dacă se iveşti ocazia de a începe un proiect, sunt şanse mari ca acesta să fie profitabil. Ai de luat mai multe decizii importante, dar dacă te stresezi prea mult, nu vei găsi răspunsul corect. Poţi întâlni dragostea foarte aproape de casă.


Fecioară
Ţi-ai făcut griji din cauza banilor de-a lungul acestui an, dar acum este timpul să preiei controlul finanţelor tale. Stabileşte-ţi priorităţile şi renunţă la cheltuielile inutile. Poţi întâlni iubirea printre oameni aparţiând unei culturi diferite, în locurile în care vei călători cu şcoala sau cu serviciul.  Relaţiile cu familia sau cu apropiaţii se îmbunătăţesc şiv or deveni o sursă de bucurie. Cu toate acestea, nivelul de energie înregistrează fluctuaţii, ceea ce înseamnă că ai nevoie de mai mult somn şi relaxare.Balanţă
Eşti obişnuită să le faci celor din jur viaţa mai frumoasă, dar în această lună ai tendinţa să te ocupi mai mult de tine, fără remuşcări. Este timpul să duci la bun sfârşit unele dintre proiectele tale personale. În relaţia sentimentală, e posibil să ai mai multe surprize în jurul datei de 11. Spre finalul intervalului, trebuie să eviţi să te cerţi cu un prieten din cauza banilor sau a unor diferenţe de opinie. Acum este timpul să faci nişte investiţii sau să scapi de nişte datorii.


Scorpion
Este intervalul optim pentru a face cunoştinţă cu o persoană fermecătoare, de care te vei bucura pentru mult timp sau, în cazul în care ai deja pe cineva în viaţa ta, să duci relaţia la un nivel mai intens. Cum rezervele de energie scad pe parcursul lunii, poate ar fi bine să adopţi o dietă mai sănătoasă sau un program mai serios de fitness. La slujbă, şefii pot avea pretenţii exagerate, dar tu le poţi face faşă cu brio. Poate ar trebui să te abţii de la comentarii sarcastice pe 26-27 ale lunii.

Săgetător
Chiar dacă simţi nevoia să fii alături de prietenii tăi în acesta lună, ai grijă să nu faci mai multe promisiuni decât poţi respecta. Chiar dacă te implici în mai multe proiecte şi sari în ajutorul celor aproţiaţi, ai grijă să-ţi rezervi timp şi pentru tine. O nouă relaţie sentimentală poate începe în jurul datei de 11. La slujbă, primeşti atât laude cât şi bani în plus pentru eforturile depuse: este vremea să străluceţti. Chiar dacă puţină modestie nu strică, nu-ţi ţine talentele ascunse.


Capricorn
Octombrie este o lună bună pentru proiecte creative. Dispui de o mare doză de ambiţie şi hotărâre în această perioadă, îţi face plăcere să lucrezi alături de echipă, este timpul să străluceşti la locul de muncă. Sprijinul tău este răsplătit, căci vor fi mulţi care îţiv or cere ajutorul în această perioadă. Pentru că te implic atât de mult în chestiuni legate de prieteni, asociaţi, carieră, trebuie să găseşti un echilibru şi să nu neglijezi viaţa de familie.


Vărsător
În această lună, este timpul să urci o treaptă nouă în carieră. Eşti mult mai motivată pentru a-ţi duce la bun sfârşit proiectele şi pentru a câştiga mai mult bani decât până acum. Îţi vei face prieteni noi, fie prin intermediul hobby-urilor comune, fie graţie unor amici comuni. Deşi este o perioadă bună pentru învăţat lucruri noi, te poţi simţi uşor aglomerată, aşa că nu promite mai mult decât poţi face. Partenerul poate fi cam morocănos în această perioadă, aşa că nu-l provoca.


Peşti
În această lună, trebuie să ai grijă în mod deosebit de finanţele tale. Poate este cazul să faci unele modificări cât priveşte obiceiul tău de a cheltui şi de a împrumuta bani.  La muncă, ai parte de provocări, dar şi de satisfacţii. Pot apărea conflicte între colegi, dar tu ai puterea de a le aplana. O propunere inedită te poate scoate din rutina ta zilnică în acest interval. Este timpul să fii recunoscută pentru abilitatea ta de a te exprima pe cale artistică.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , octombrie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!