Intrigantul Zodiacului! Zodia care nu ratează nicio bârfă!

  • 20901 afişări
Intrigantul Zodiacului! Zodia care nu ratează nicio bârfă!

03 februarie 2016

Au o fire duală, sunt instabili emoţional, curioşi, foarte vorbăreţi şi teatrali. Sunt simpatici şi sociabili, dar dacă ai făcut imprudenţa să le împărtăşeşti ceva, s-ar putea să regreţi amarnic. Da, nu te poţi baza pe ei! Ne referim desigur la nativii Gemeni, care oricât ar încerca nu se poţi abţine să nu bârfească puţin, să nu se intereseze de viaţa altuia şi să povestească celor din jur ce nu au făcut în ultimele 24 de ore.

Gemenii au o curiozitate nativă, vor să afle toate noutăţile, dar şi ultima bârfă. Adoră să vorbească, să fie ascultaţi şi admiraţi pentru cunoştintele lor despre... orice. Cât timp nu ocupă o poziţie cheie pe lângă şeful cel mare, căruia să-i şoptească ce sarcini nu ai îndeplinit la job, e perfect.

Sigur şansele partenerului de a se plictisi langă nativul Gemeni sunt destul de mici, avand în vedere că nu uita niciodată să condimenteze relaţia cu fel de fel de gesturi romantice. 

Citeşte mai mult despre Femeia Gemeni

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Gemenele, n-ar putea sa se duca la dr.acu definitiv? N-am vazut fiinte mai nesuferite si mai impertinente!

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 februarie 2016 / 05:49

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    _ __ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!