Nativul din horoscop care străluceşte în luna august

  • 2897 afişări
Nativul din horoscop care străluceşte în luna august

20 iulie 2017


În luna august, unul dintre nativii zodiei va avea parte de toate luminile rampei.


Este vorba despre zodia Leu. Femeile născute în această zodie vor fi, în această perioadă, super motivate să obţină ceea ce îşi doresc cel mai mult de la viaţă. Vor începe proiecte noi, mai ales că planeta Marte le va conferi energie, putere şi curaj.

Leoaicele se vor simţi sexy, competitive şi vor observa că, punându-şi ambiţia la bătaie, vor cuceri totul în calea lor. Nimeni nu le poate rezista.

Femeile născute în zodia Leu vor simţi că şi-au găsit adevărata identitate şi se vor exprima cu mare uşurinţă. Acum este momentul să vă întrebaţi cum doriţi să vă privească cei din jur, care este rolul vostru în comunitate.

Influenţa lui Jupiter se traduce printr-o doză neobişnuită de optimism, noroc şi fericire. Nativele în Leu trebuie să profite de această perioadă pentru a începe o relaţie romantică nouă, o călătorie, un curs la o şcoală sau pentru a-şi mări averea.

Sex-appealul de care vor deborda Leoaicele le va transforma în femeile perfecte în ochii celor din jur. Nu ezitaţi să vă satisfaceţi spiritul de aventură. Acum este momentul!
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: august , leu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!