Parfumul purtător de noroc al fiecărei zodii

  • 15949 afişări
Parfumul purtător de noroc al fiecărei zodii

27 decembrie 2016

Semnele zodiacale ne influenţează alegerile în viaţă. Dacă vrei să mergi pe căile norocului trebuie să ţii cont, pe cât se poate, de astre.

Află în rândurile de mai jos ce spune zodia ta despre parfumul pe care ar trebui să-l porţi ca toate să-ţi meargă strună!

Berbec

Nativii din Berbec adoră parfumurile fine, suave, precum cele de flori de cireş şi de lămâi. Optează pentru esenţele recomandate şi norocul va fi de partea ta!

Taur

Taurii sunt adepţii esenţelor tari, puternice, chiar agresive, cum ar fi cele de zambile, de iasomie, de crin sau violete.

Gemeni

Acest nativ va fi ajutat în viaţa sa de parfumuri grele, cum ar fi cel de mosc, dar va fi susţinut şi de alte arome precum magnolie.

Rac

Parfumul norocos al Racului este de origine animală, cu mare efect afrodiziac – mosc. Nativii pot să poarte cu încredere şi parfumul de santal.

Leu

Mirosurile plăcute, dar puternice de gardenie şi zambilă îl vor inspira pe Leu şi îl vor face iubit.

Fecioară

Nativuldin zodia Fecioarei va fi inspirat de mirosurile de flori de lămâi şi de liliac. Aceste miresme îl vor face puternic şi încrezător la locul de muncă şi mai ales în negocierile de afaceri.

Balanţă

Aromele care-l vor inspira pe nativul din Balanţă se găsesc în parfumurile de flori de portocal şi de trandafir. Parfumul care e norocos pentru el va deveni norocos şi pentru cei aflaţi în preajma lui.

Scorpion

Aromele care influenţează comportamentul nativului în Scorpion sunt cele de gardenie, iasomie şi orhidee. Se spune că mirosul florilor mari şi albe de gardenie poate stimula inspiraţia Scorpionilor.

Săgetător

Parfumul norocos este cel de violete. Aroma binefăcătoare nativului în Săgetător are efecte benefice şi asupra celor care-i vor fi prin preajmă.

Capricorn

Parfumul purtător de noroc va fi făcut din flori de măr şi din garoafe. Nativii din Capricorn vor să placă celor din jur şi de aceea vor face eforturi considerabile să-i atragă în mrejele sale.

Vărsător

Se spune că un parfum ce răspândeşte arome de brad sau de pin va purta noroc nativului în Vărsător. Este recunoscut a fi de asemenea norocos parfumul de camelii.

Peşti

Parfumul de floare de levănţică/lavandă poate părea banal, dar el sugerează soliditate, consistenţă. Fix de ceea ce au nevoie cei născuţi în zodia Peştilor.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Oportunitate exclusiva: bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!