Care este IQ-ul tău astrologic?

Care este IQ-ul tău astrologic?

Care este IQ-ul tău astrologic?

Pentru unele persoane, răspunsurile depind mereu de ceea ce este scris în stele. Îşi trăiesc viaţa în funcţie de prezicerile astrologilor, fac cercetări cu privire la ascendenţi şi işi fac planurile de vacanţă în funcţie de planeta care le traverseză zodia. Cu toate acestea astrologia este un domeniu mult mai vast decât pare la prima vedere. Cât de bine cunoşti acest domeniu în realitate? Completeză Quiz-ul nostru pentru a afla!

1 / 10 Câte semne zodiacale există?
2 / 10 Karl Lagerfeld, Andreea Esca şi Blake Lively sunt născuţi în zodia:
3 / 10 Dacă ziua ta de naştere ar fi 25 iulie, atunci ai fi nascut în zodia:
4 / 10 Care din următoarele semne zodiacale sunt zodii de pământ?
5 / 10 Ce tip de semne zodiacale sunt Racul, Scorpionul şi Peştii?
6 / 10 Caracteristicile cărei din următoarele zodii includ curiozitatea, spiritualitatea şi expresivitatea?
7 / 10 Care din următoarele semne zodiacale nu este compatibil cu Scorpionul?
8 / 10 Ce planetă guvernează zodia Peşti?
9 / 10 Cele trei moduri ale semnelor zodiacale sunt:
10 / 10 Ce zodie eşti dacă eşti născut în perioada 23 septembrie – 22 octombrie?
Neîncrezător

Crezi în horoscop aproape la fel de mult cât crezi în Moş Crăciun. Este o informaţie pe care nu dai doi bani şi singurul lucru pe care îl cunoşti despre astrologie este în ce zodie eşti născut. E bine de ştiut însă că astrologia îţi poate face surprize plăcute dacă i-ai acorda puţin credit. Fii open mind şi gândeşte-te că un univers întreg aşteaptă să fie exploarat - poţi începe prin a-ţi citi horoscopul o data pe săptămână.

Pasionat

Nu eşti una dintre persoanele care nu pleacă de acasă înainte de a citi ce îi prezic stelele. Cu toate acestea consulţi rubrica zodiacală de câte ori ai ocazia. Indiferent că faci asta din curiozitate sau din superstiţie, ţi-ai făcut un obicei din a citi noutăţi referitoare la zodia ta. Nu laşi însă informaţiile pe care le afli să infuenţeze deciziile pe care trebuie să le iei, ci este felul tău de a conştientiza că există o forţă care te ghideză într-un anumit fel. Eşti suficient de matură însă pentru a realiza că de tine depinde cum vor evolua lucrurile.

Astrolog în devenire

Eşti un maestru în astrologie şi ştii totul despre zodiacul zilei înainte de a-ţi bea cafeaua. Te consulţi cu stele pentru orice decizie importantă pe care o iei, indiferent că este vorba de carieră sau viaţa amoroasă. Ar fi cazul să te relaxezi puţin şi să nu mai iei lucrurile atât de în serios. Poţi pierde momente frumoase dacă te încăpăţânezi să nu ieşi din casă din cauza unor previziuni nefavorabile. Destinul nostru depinde si de noi nu doar de ceea ce este scris în stele.

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , test , quiz
Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!