Top 6 zodii de femei puternice. Ai grijă să nu le superi!

 • 80979 afişări
Top 6 zodii de femei puternice. Ai grijă să nu le superi!

22 ianuarie 2016

Fiecare semn zodiacal oferă nativului anumite trăsături de personalitate specifice care îl fac uşor de identificat. Se ştie că zodiile de pământ sunt foarte ambiţioase, cele de foc au multă energie, cele de aer se fac remarcate printr-o dorinţă mare de noutate, cele de apă sunt mai sensibile.

Ne-am gândit să vă prezentăm mai jos ce zodii oferă nativilor multă forţă şi determinare şi ne-am oprit asupra doamnelor:

Femeia Scorpion

Persoana născută în acest semn zodiacal este încăpăţânată şi are foarte cu multă încredere în forţele proprii ceea ce poate fi de-a dreptul deranjant pentru cei care interacţionează cu ea. Cucereşte prin uşurinţa ei de a se exprima, prin siguranţa pe care o afişează, iar profesional reuşeşte să fie acolo unde îşi doreşte.

Citeşte totul despre personalitatea Femeii Scorpion aici

Femeia Balanţă

O femeie născută în această zodie are o mare rezistenţă psihică, reuşeşte să-şi păstreze mereu echilibrul şi să ofere şi altora o stare de bine. Forţa ei vine din faptul că ştie să-şi gestioneze emoţiile şi să nu se lase copleştită de ele. Ştie să se respecte, să se pună în valoare, iar oamenii care o au în preajmă o admiră în secret.

Citeşte totul despre personalitatea Femeii Balanţă aici

Femeia Leu

Prin definiţie, femeia Leu este o fire puternică, ambiţioasă şi foarte descurcăreaţă. Este foarte des pusă în funcţii de conducere, pentru că poate să fie un liber excellent, care motivează şi ajută echipa să obţină performanţe. Într-o relaţie de cuplu, femeia Leu are tendinţa să conducă şi să domine partenerul şi chiar este de preferat să fie aşa.

Citeşte totul despre personalitatea Femeii Leu aici

Femeia Capricorn

O femeie Capricorn nu îşi pune încrederea în nimeni decât în forţele proprii şi se avântă chiar şi în cele mai primejdioase locuri. Este o femeie foarte pretenţioasă şi trebuie să fii cel puţin la fel de ambiţios ca şi ea pentru a accepta o relaţie cu tine. Femeia născută în acest semn zodiacal poate rezista chiar şi în cele mai neprietenoase condiţii, pentru că este o supravieţuitoare.

Citeşte totul despre personalitatea Femeii Capricorn aici

Femeia Taur

Despre Femeia Taur s-ar putea spune că este cea mai puternică femeie a zodiacului atât fizic cât şi psihic. Nu are linişte până când nu găseşte o rezolvare rezonabilă pentru fiecare problemă ce îi iese în cale, indiferent de dificultatea acesteia. Poate motiva orice tip de bărbat şi va face din el un lider adevărat, atâta timp cât o ascultă şi face întocmai ca ea. Cei care au alături o femeie Taur se pot considera cu adevărat norocoşi.

Citeşte totul despre personalitatea Femeii Taur aici

Femeia Gemeni

Persoana de sex feminin născută în această zodie este una extraordinar de ambiţioasă care ştie cum să obţină în viaţă tot ceea ce îşi doreşte: fie că este vorba de dragoste sau carieră profesională. Pentru femeia Gemeni nu există cuvântul ’’Nu pot’’ pentru că se descurcă, de cele mai multe ori, mai bine decât bărbaţii. Într-o relaţie, îmbină încăpăţânarea şi orgoliul, aşa că este de preferat ca partenerul să fie foarte înţelegător.

Citeşte totul despre personalitatea Femeii Gemeni aici

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 5
 • Cea mai puternica zodie este zodi p-u-l-i

  Aceasta zodie poate fi exrem de agresiva depinzind de virsta

 • Prea mult spam pe acest site, este o nesimtire ca nu va autosesizati, macar ofericiti citorilor posibilitatea de a opri anumite video-uri si mai renuntati la spam...NESIMTIRE

 • Eu zic ca putem linistiti sa suparam pe cine vrem. Ma pis pe zodiile voastre si pe creierul cui crede in ele. Nu stiu cum sa zic dar sunteti penibili.

 • ..de unde ati scos/o cu balanta?.....este una din cele mai slabe zodii......femeia varsator unde ati lasat/o...este foarte puterniuka....

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 23 ianuarie 2016 / 06:24

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  __ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!