Zodia care poate câştiga la LOTO în 2016

  • 25113 afişări
Zodia care poate câştiga la LOTO în 2016

16 martie 2016

Nativii acestei zodii au un talent diplomatic înnăscut, un simţ negustoresc foarte puternic şi o minte organizată, aşa că ştiu cum să-şi gestioneze finanţele cu succes. Mai mult, uşurinţa în exprimare le permite să abordeze cu succes mai multe domenii. V-aţi dat seama probabil că vorbim despre cei din zodia Gemeni.

Dacă la începutul anului 2016 astrologii au avertizat că Pluton se află în Capricorn, iar Gemenii trebuie să dea dovadă de mai multă precauţie în privinţa chestiunilor financiare şi să evite împrumuturile şi contractarea unor credite, vă spunem că aceşti nativi au un AS în mânecă.

În ciuda laturii negative care presupune această configuraţie planetară, anul 2016 poate să fie unul propice pentru nativii acestei zodii prin achitarea datoriilor şi achiziţionarea unor proprietăţi cu şansa momentului. Da, nu este un moment bun să faceţi diverse investiţii, dar este unul excelent să jucaţi o sumă infimă la ruletă sau la Loto. Atenţie! Nu vă aruncaţi la sume mari, şansa va veni tocmai prin investirea unei sume mici.

Este ştiut faptul că un nativ din Gemeni fuge după doi iepuri şi îşi schimbă comportamentul în funcţie de starea de spirit. Aşa că vă sfătuim să vă concentraţi doar pe o anumită zonă a vieţii voastre, atât pe plan profesional cât şi profesional. Nu vă pierdeţi speranţa chiar dacă o situaţie pare fără ieşire. Nu uitaţi că anul acesta şansa este de partea voastră şi ea poate veni de unde vă aşteptaţi mai puţin!

Citeşte despre Femeia Gemeni

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gemeni , loto , castigare , proprietati , femeie , domenii , achitare , zodii
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 17 martie 2016 / 02:45

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    ..Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti primi jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!