Zodia care se gândeşte doar la sex

 • 38522 afişări
Zodia care se gândeşte doar la sex

11 martie 2016

Nativii din această zodie au un magnetism puternic, multă forţă interioară şi o putere de convingere ieşită din comun. Anul 2016 se anunţă unul excelent pentru ei, mai ales pe plan personal, unde a intrat planeta Marte.

Această planetă influenţează casa dorinţei şi a sexualităţii, aşa că nativii Scorpion vor deveni mai pasionali, dornici de acţiune şi de a lega relaţii strânse cu sexul opus. Personalitatea lor plină de mister şi carismă este ca un uragan care îi bulversează pe cei din jur.

În acest an, persoanele născute sub influenţa zodiei Scorpion vor avea o anumită tensiune nervoasă, pe care o vor putea descărca cel mai bine prin sex, aşa că vor deveni preocupate mai mult de acest subiect.

Deoarece planeta Marte îi împinge spre acte imprudente, le recomandăm să nu se arunce în aventuri de o noapte, pentru că ar putea avea urmări neaşteptate. Mai mult, Venus, planeta iubirii, le va încălzi inima începând cu luna mai, aşa că scorpionii ar putea avea parte de senzaţii şi trăiri intense.

Anul 2016 are un mare potenţial pentru nativii Scorpion de a găsi marea dragoste sau de a trăi aventuri de neuitat. Sfatul astrologului este acela de a alege cu grijă calea pe care vor dori să meargă, pentru că la finalul anului vor avea de suportat consecinţele acestor alegeri.

Citeşte despre Femeia Scorpion

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: zodie , sex , planeta , influentare , marte , actiune , uragan , mister
Comentarii / 6
 • reply Ma nage rLeagu e. ro 13 martie 2016 / 03:54

  Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  _. _ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti primi jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • MINCIUNI. Iar astia care comentati sunteti niste cocalari retardati handicapati idioti

 • Evanghelic: Eu nu sunt "prieten drag" cu indivizi care au HALUCINAŢII DE TIP RELIGIOS !

 • Prietene drag, ai gasit tu fericirea alaturi de Dumnezeu? Esti tu iertat de pacatele tale prin sangele Domnului Isus Hristos?
  Sau inca hoinaresti prin lume, nefericit, apasat de poveri, neiertat?
  Vino azi la Isus, El te asteapta cu dor. Primeste iertarea pe care ti-o da El azi! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

 • obligatoriu cu sexul opus ,sau cu cine "si-o pune" si atat fara alte precizari !!!! ESTE SAU NU ESTE DEMACRATIEE ??!!!

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!