Zodia cu cea mai mare forţă mentală

 • 57991 afişări
Zodia cu cea mai mare forţă mentală

19 ianuarie 2017

Puternic,încăpăţânat şi întreprinzător, nativul ştie că trebuie să devină lider într-o comunitate şi îşi urmează propriul drum. Se poate decide rapid asupra unei situaţii, este foarte pragmatic, lucid şi raţional, îşi doreşte şi îi poate conduce pe cei din jur cu mult tact.

Uneori poate fi îndăratnic, pentru că detestă situaţiile care îi îngrădesc libertatea şi nu suportă oamenii care încearcă să îl domine. Berbecul este exploziv, antreprenor, cu multe idei şi plin de entuziasm pentru tot ceea ce este nou.

Chiar dacă se poate întâmpla să fie naiv şi impulsiv, pentru că arde de nerăbdare să treacă imediat la acţiune, în situaţiile limită ştie să-şi păstreze mintea rece, să-şi calculeze paşii şi să nu facă mişcări greşite.

Are multe idei şi iniţiativă, doreşte ca totul să se întâmple imediat, să obţină rezultate fabuloase, aşa că se poate transforma într-un şef incomod sau într-un partener de viaţă cu multe pretenţii.

Nativul Berbec este sincer şi direct, deschis şi relaxat în situaţiile clare, nu-i plac ambiguităţile. Dacă îşi va stăpâni impulsurile, nativul Berbec va evita situaţiile riscante şi va cuceri întălţimile.

Uneori excesul de zel al Berbecului poate deveni dăunător, toxic pentru cei din jur. Dacă este atact, nativul Berbec poate fi brutal, agresiv, răzbunător. Ca subaltern poate să fie nerăbdător, împrăştiat şi recalcitrant, pentru că va începe multe lucrari dar nu le va termina.

Citeşte mai mult despre Femeia Berbec

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 9
 • MESAJ SPECIAL!!! Operatori Online pentru promovarea cartilor electronice, pe piata interna si mondiala.
  Avem nevoie de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere. Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: nproiect@yahoo.com

 • ANUNT I SPECIAL ~
  Operatori Online pentru promovarea cartilor electronice, pe piata interna si mondiala.
  Selectionam persoane din toate localitatile tarii pentru colaborare part-time sau full-time . Toata activitatea se desfasoara la domiciliu cu calculatorul, conform legii la terminarea programului de informare CORECTA si COMPLECTA acest proiect va oferi tuturor oamenilor sanse egale la castiguri de bani si o cariera cu adevarat infloritoare. Activitatea este simpla, modulele(lectiile) vor fi trimise prin e-mail GRATUIT. DORIM SERIOZITATE MAXIMA si GARANTAM si NOI RESPONSABILITATE .
  Trimite mesaj cu textul "Solicit Info'' la adresa de e-mail : nproiect@yahoo.com

 • o zodie slabuta,egocentric,in nici un caz nu putem vorbi de lider.bateti cimpul prieteni...

 • castiga usor bani lucrand acasa la calculator !!!
  detalii :viorelpdan@yahoo.ro

 • Gugäu: tu esti mai prost decat cel mai prost om din lume. Da na, nu a putut si dumnezeu sa dea minte la toata lumea, pentru ca trebuia sa existe si un prost pe lumea asta, si asa te-a ales pe tine. Hai sictir infectule.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!