Zodia cu şanse mari de îmbogăţire

  • 28202 afişări
Zodia cu şanse mari de îmbogăţire

24 octombrie 2016

Nativul născut sub influenţa acestui semn de pământ are o minte analitică, o judecată rece, o voinţă fermă şi o memorie excelentă. Nu ştiţi despre ce nativ vorbim? Vă spunem noi! Ne referim, desigur, la toţi cei născuţi sub influenţa constelaţiei Fecioarei, care pot reţine uşor orice detaliu, deoarece au o minte bine organizată, iar această trăsătură le este de mare ajutor.

Fecioara este un semn astrologic cu totul aparte, cu o nobleţe înnăscută, un caracter maniabil şi o doză de ingeniozitate. Nativul Fecioară sau cel cu ascendentul în acest semn se află sub influenţa lui Mercur, care îl face analitic, raţional, pragmatic, orientat spre succes.

Fecioara are darul de a aduna meticulos şi de a economisi pentru zile negre şi nu acţionează decât foarte rar din impuls. Toate activităţile sale sunt trecute prin filtrul stăpânirii de sine. Aceste atribute o ajută pe Fecioară să obţină jobul dorit, să se concentreze pe testele importante din viaţa sa şi să devină, în timp, un om cu economii foarte mari.

Cei născuţi sub influenţa acestei zodii ajung la onoruri prin merite proprii, nu doar pentru că muncesc mult, ci pentru că îşi calculează fiecare pas.

Mintea sa deosebit de analitică, clară, precisă va trece prin raze X toate soluţiile unei probleme şi se va opri asupra celei mai realiste. Nativul Fecioară are un simţ înnăscut pentru tot ceea ce înseamnă afaceri sigure, munci de analiză şi de organizare şi pentru lucrurile tehnice în general. Firea sa meticuloasă o determină să muncească ore în şir, dar la final se va declara mulţumit de rezultat.

În copilărie, spiritul său critic combinat cu o doză de nesiguranţă, îl face face pe nativul Fecioară să fie destul de rebel şi să refuze adesea sugestiile părinţilor.

Citeşte şi Ce fixaţii ai în funcţie de zodie

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Metoda revolutionara prin care sa castigati bani! Acum, in premiera nationala, va oferim un sistem excelent si deschizator de drumuri, prin care dvs garantat veti castiga mai multi bani, cu o activitate extrem de simpla, acasa, la calculator, in timpul liber. Cereti urgent detalii la adresa de email: kalin73.f@gmail.com

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 02 martie 2016 / 11:58

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD 2460. c o m
    Te crezi tare la fotbal? Trofeul Cupei Champions League a fost castigat de 12 ori de echipe din Romania, un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!