Zodia în care se nasc cei mai buni bărbaţi

 • 39974 afişări
Zodia în care se nasc cei mai buni bărbaţi

04 martie 2016

Orice bărbat îndrăgostit poate deveni ’’cel mai bun’’ pentru iubita lui, cu toate acestea nativii unei anumite zodii sunt predispuşi să devină partenerii/soţii ideali pentru femeia iubită.

Bărbaţii din această zodie doresc să fie mereu bine informaţi, aşa că ei ştiu unde se află cele mai bune restaurante, cele mai bune petreceri, cele mai noi ştiri şi bârfe, ceea ce îi face foarte atractivi pentru sexul opus.

Mai mult, aceşti nativi au darul de a povesti, aşa că reuşesc să comunice uşor despre orice şi să devină foarte simpatici. Probabil că v-aţi dat seama că ne referim la bărbatul din zodia Gemeni.

Acest nativ are un fond uşor anxios, agitat şi această trăsătură în face să fie foarte vorbăreţ, să-şi dorească să afle totul despre toată lume, dar mai ales despre persoana iubită.

Are o fire curioasă şi îşi doreşte o parteneră care să îl stimuleze din punct de vedere intelectual şi să îl inspire. Atunci când se îndrăgosteşte bărbatul Gemeni devine adorabil, cu toate atributele partenerului ideal: atent, dedicat, iubăreţ şi plin de surprize.

Mintea bărbatului din această zodie aproape că explodează când se îndrăgosteşte, aşa că uneori poate ajunge să exagereze cu gesturile de afecţiune, din prea mult elan.

Dacă te vei căsători cu un bărbat Gemeni vei avea o viaţă palpitantă şi te vei plictisi niciodată, pentru că ştie să fie spontan şi are multe idei de petrecerea timpului liber.

Barbatul Gemeni iubeşte mişcarea şi pare că nu îmbătrâneşte niciodată, nici psihic nici fizic.

Altături de el vei merge la multe petreceri, vei vedea multe locuri fabuloase, pentru că Gemenii nu suportă să se plictisească şi nu se mulţumesc cu jumătăţi de măsură.

Dacă eşti genul de femeie care are nevoie de multă atenţie, el este alesul potrivit, pentru că va dori mereu să-ţi facă pe plac şi va găsi cele mai inedite variante de a petrece timpul împreună.

Citeşte şi despre Femeia Gemeni

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 5
 • Vrei sa castigi bani multi, multi de sa nu stii ce sa faci cu ei?? Ai noroc ca m-ai gasit pe mine. Fi atent ! Mai intai iti ridici fundul in sus si iti introduci o ridiche in el.Nu te speria ca nu-i gata...iei o legatura de marar si ti-l pui la organele genitale in timp ce canti ,,trecea fanfara militara" .Gata?...Buuun! Acum ai nevoie de niste bunici de prin vecini...nu trebuie decat sa le arati anusul cu ridichea si sa astepti ca sa ti-o scoata afara dupa care cu mare viteza iti indesi miez de lubenita in anus si spui o poiezie cu gaini. Stai ca mai trebuie sa iei si un ciocan si sa-ti futi una in marul lui adam zicand ca e bine la Marachesh. Ai sa vezi ca o sa curga cu bani si tu nu ai decat sa ranjesti ca o vita ce esti...

 • VRĂJALĂ!!!!

 • Ai un scop in viata ? …Vrei sa faci parte din ceva maret si unic cu impact mondial in ce priveste cartile electronice ?…Vrei sa castigi bani muncind acasa cand doresti tu si facand parte dintr-o echipa profesionista si motivata ? … cum, detalii poti obtine aici : edanti19@yahoo.com

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 martie 2016 / 03:44

  Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti primi jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 martie 2016 / 03:44

  Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti primi jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!