Zodia în care se nasc cele mai intuitive persoane

  • 46500 afişări
Zodia în care se nasc cele mai intuitive persoane

10 februarie 2016

Nu te poţi ascunde de ei! Nativii din această zodie au o intuiţie atât de bună încât doar dacă vor ei se pot înşela în privinţa oamenilor. Ne referim, desigur, la cei care s-au născut sub influenţa zodiei Peşti.

Femeia-Peşti are o prezenţă delicată, angelică, încât de multe ori o poţi compara cu un îngeraş. Nu te grăbi spre concluzii! Într-adevar, este foarte sensibilă şi fragilă, dar această sensibilitate ascunde o putere pe care alte zodii nu o au: intuiţia care întrece logica.

Nativul din zodia Peşti este înconjurat de o aură de mister şi deschis spre zona extrasenzorială, aşa că el va putea anticipa înaintea altora un anumit rezultat sau va descoperi secretele unui suflet înainte ca el să se dezvăluie. Cei născuţi în această zodie se bucură de o forţă supraomenească pe măsura sensibilităţiilor. Ei sunt deschişi spre lumea care nu se vede, doar se simte, ei intuiesc lucruri care pot scăpa logicii.

Constituţia femeii-Peşti te face să te gândeşti la o sirenă: cu ochii mari, adesea albaştri, părul lung, în valuri şi musculatura picioarelor destul de dezvoltată.

Mersul ei este atât de delicat încât cei din jur nu îi simt prezenţa când intră într-o încăpere. Este genul de femeie-copil după care se dau în vânt toţi bărbaţii, pentru că vraja ei îi prinde pe nesimţite! Femeia născută în această zodie întruchipează perfect feminitatea, pentru că îmbină perfect sensibilitatea cu naturaleţea.

Este foarte receptivă la vise, pe care ştie să le interpreteze, să le  descifreze sensurile filosofice. Tainele pe care ea le pătrunde vin dintr-o lume aproape nepământeană în care pare să trăiască. Are un suflet cald, trăitor, empatic, gata mereu să fie un salvator pentru cei din jur.

Dacă aveţi de rezolvat împreună o problemă, ai incredere în intuiţia ei şi vei vedea că va găsi soluţia de a ieşi victorios din furtuna vieţii!

Citeşte mai mult despre Femeia Peşti

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
  • Planul perfect de castig! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca esti o persoana ambitioasa si vrei o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici ai toate conditiile pentru a te dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicita-ne mai multe informatii la adresa de email: mihaela_horgos@yahoo.com

  • In acest domeniu vei avea mereu un cadru intim de lucru, te poti simti in siguranta si ti se ofera conditii de lux, ceea ce este foarte important. Cu ajutorul videochat-ului poti dispune si de timp liber si de bani, tot ce ai nevoie este o minte deschisa la noutati, dorinta de munca si aptitudini de comunicare bine dezvoltate. Il numim un job perfect pentru ca este unul din putinele in care puteti castiga un salariu cuprins intre 1000 3000 lunar beneficind de un program flexibil iar experienta nu este absolut necesara. Ne place sa spunem ca e un job in care poti castiga bani jucandu-te.httpwww.imperial-studio.ro

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 10 februarie 2016 / 06:50

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    __ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!