Zodia în care se nasc femeile fatale

 • 95908 afişări
Zodia în care se nasc femeile fatale

25 ianuarie 2016

Există un anumit tip de femeie care poate cuceri orice bărbat, prin mixul de trăsături pe care le are, şi acest tip de femeie se naşte cel mai des sub influenţa zodiei Vărsător. Foarte conştientă de feminitatea şi senzualitatea ei, femeia Vărsător îşi permite să jongleze cu sentimentele celor din jur.

Mai mult decât orice, femeia Vărsător iubeşte libertatea, independenţa, viaţa fără reguli şi constrângeri. Despre femeia născută în această zodie se poate spune că este o Prinţesă Socială, pentru că adoră să cunoască oameni noi şi să aibă o viaţă social activă. De regulă, o femeie Vărsător vine printre primii invitaţi la o petrecere şi pleacă printre ultimii.

Magnetismul femeii Văsător este unul foarte puternic, se poate spune că are capacitatea de a ’’hipnotiza’’ pe oricine vine în contact cu ea. Este o fiinţă imprevizibilă, originală, dezinhibată, inteligentă, cu multe idei şi multă creativitate.

Femeia Varsator este femeia visurilor tuturor bărbaţilor care îşi doresc o relaţie "exciting", dar poate deveni şi femeia care va marca definitiv destinul unui bărbat.

Ochii femeii Vărsător sunt atât de frumoşi încât puţini sunt cei ce o pot privi mai mult decât câteva fracţiuni de secundă fără să se îndrăgostească.

În ceea ce priveşte stilul vestimentar, femeia Varsator abordează o anumită neglijenţă care poate fi şi ea cuceritoare prin combinaţiile neaşteptate de vechi şi nou.

Citeşte mai mult despre Femeia Văsător

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 9
 • reply Silvestru Stalin 29 februarie 2016 / 02:30

  Femeile fatale sunt născute si se vor naste in zodia POOLII ! A fost atestat științific de oameni de stiinta plătiți dintr-un fond alimentat de Tonciu,Pestritu,Dragusanu,Pelinel,Zăvoranu si alte femei fatale.

 • reply Povesti de adormit kopiii 29 februarie 2016 / 02:14

  Abureala si vrajeala de 2 bani cu varsatoarele tale !

 • Günter Hagen:
  Nu crezi in Zodiac, dar crezi in " DOMNUL"....acelasi cacat!

 • Castiguri pentru toti!
  Cautam colaboratori pentru publicare anunturi, intr-un proiect ce vizeaza piata internationala de carte electronica.
  Incearca si tu!
  - nu iti trebuie experienta
  - ai nevoie doar de calculator si internet
  - lucrezi de acasa 2-3 ore pe zi
  Oferim contract de comision si instruire gratuita.
  Cere acum informatii la adresa: lhogea@yahoo.com

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 27 ianuarie 2016 / 03:35

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  .Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!