“Zodia orgasmică” provoacă plăceri incredibile de fiecare dată!

  • 17528 afişări
“Zodia orgasmică” provoacă plăceri incredibile de fiecare dată!

13 martie 2016

Astrologii sunt de părere că nativii din această zodie au descifrat secretele orgasmului. Sunt experţi în preludiu, postludiu, dar mai ales garantează că pot să aibă, dar şi să provoace (partenerilor) orgasme profunde.

Săgetătorii sunt maeştrii în arta dragostei, performanţele lor sexuale fiind de invidiat. Cartea de căpătăi este, bineînţeles, tratatul de sexologie Kama Sutra.

Vesel şi optimist, Săgetătorul simte nevoia de viaţă palpitantă, tumultoasă, cu multe aventuri şi plăceri carnale. Nativul în Săgetător este unul dintre cei mai roditori oameni, fiind înzestrat cu o fecunditate peste media nativilor din celelalte zodii.

Femeia Săgetător este multiorgasmincă şi mereu disponibilă pentru o partidă de amor. Îi plac foarte mult bărbaţii cu o fire entuziastă, optimistă, dar şi romantică. Mai mult decât atât, admiră bărbaţii care au simţul umorului.

Zonele sensibile 

Atât la bărbat, cât şi la femeie, coapsele au o sensibilitate deosebită. Femeile Săgetător vor dovedi o pasiune sporită dacă, în jocurile de dragoste, va fi inclus şi părul. La rândul lor, bărbaţii Săgetător vor avea un plus de plăcere atunci când în jocurile lor amoroase va fi inclusă, de la bun început, şi zona genitală.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!