Zodiac la feminin - informaţii interesante despre horoscop

 • Ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie Ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie

  Toate cărţile de astrologie includ job-ul perfect în funcţie de zodie, influenţă foarte importantă prin intermediul trăsăturilor pe care astrele ni le impun.

 • Zodiile îţi spun cât de kinky eşti Zodiile îţi spun cât de kinky eşti

  Eşti tandră şi senzuală în dormitor sau “obraznică” între aşternuturi? Iată ce îţi dezvăluie astrele:

 • Defectele ascunse ale semnelor zodiacale Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

  Ne este deja foarte clar că ne-am născut într-un anume semn zodical, dar dincolo de trăsăturile generale şi de influenţa sistemului solar, avem şi o parte întunecată pe care o purtăm cu noi inevitabil – umbra fiecărei zodii, o distorsionare a energiei propriului sistem solar.

 • Ce proverb se potriveşte zodiei tale Ce proverb se potriveşte zodiei tale

  Nimic nu e mai limpede, mai direct, mai convingător, mai sincer decât înţelepciunea populară. Nu există portrete mai frumoase şi mai haioase decât cele realizate de spiritul neaoş al oamenilor de rând.

 • Temerarii sexuali ai zodiacului: cine sunt adepţii plăcerilor? Temerarii sexuali ai zodiacului: cine sunt adepţii plăcerilor?

  Sexualitatea implică şi un grad (mai mare sau mai mic) de perversitate care poate fi o înclinaţie spre un anumit fel de plăcere ... considerată de mulţi anomalie sexuală, de unii extravaganţă trupească necesară.

 • Care este cea mai irezistibilă femeie în funcţie de zodie Care este cea mai irezistibilă femeie în funcţie de zodie

  Să fie cea din zodia rac? Sau poate focoasa berbec? Vezi care este cea mai irezistibilă femeie din zodiac şi, mai ales, de ce.

 • Ce alimente trebuie să mănânci, în funcţie de zodie Ce alimente trebuie să mănânci, în funcţie de zodie

  Semnul astral care te guvernază este în strânsă legătură cu diverse aspecte ale vieţii cotidiene. Dacă până acum te rezumai la a citi previziunile astrelor în revistele tale preferate, acum am cercetat mai mult acest domeniu şi am încercat să conturăm preferinţele culinare ale fiecărei zodii.

 • Ce coafură ţi se potriveşte în funcţie de zodie Ce coafură ţi se potriveşte în funcţie de zodie

  Părul este unul dintre aspectele care îţi reflectă în proporţii mari personalitatea. Iar temperamentul este şi un apanaj al zodiei tale, prin urmare am conturat câteva dintre coafurile care se potrivesc fiecărei persoane, cel mai bine, în funcţie de zodie.

 • Cât de gelos eşti în funcţie de zodie? Cât de gelos eşti în funcţie de zodie?

  Ne naştem cu ea, o dobândim în timp din cauza diferitelor experienţe mai puţin plăcute sau este un apanaj al neîncrederii generale în oameni, oricum ar fi ea, gelozia face parte din viaţa majorităţii.

 • Ce ai fost în altă viaţă în funcţie de zodie Ce ai fost în altă viaţă în funcţie de zodie

  Conform anumitor teorii înglobate sub principiul karmei, se crede că fiecare dintre noi trece prin mai multe etape de existenţă, fiecare altă viaţă fiind un fel de recompensă sau o pedeapsă pentru ceea ce ai făcut într-o viaţă anterioară.

 • Zodii de care să nu te îndrăgosteşti: nativii care nu pot fi „îmblânziţi“ Zodii de care să nu te îndrăgosteşti: nativii care nu pot fi „îmblânziţi“

  Iată care sunt zodiile de care trebuie să fugi când vine vorba de amor.

 • Porecla sexuală a zodiei tale Porecla sexuală a zodiei tale

  Când vine vorba de potrivirea sexuală este inevitabil să nu ne gândim şi la compatibilităţile fizice şi mentale dintre zodii. Astfel, auzim fecvent replicii de genul Scorpionii se potrivesc la pat cu Racii sau Leilor trebuie să le asiguri supremaţia chiar şi în timpul actului sexual.

 • Cele mai bogate zodii: cine sunt norocoşii zodiacului?

  Dintotdeauna, lumea a avut bogaţii ei: moştenitori ai unei mari averi, antrepenori de succes, artişti care şi-au vândut la preţuri uriaşe capodoperele, câştigători la Loto sau oameni atât de harnici şi strângători încât au agonisit continuu sume importante de bani.

 • Cât de răutăcioase sunt femeile în funcţie de zodie Cât de răutăcioase sunt femeile în funcţie de zodie

  Dintotdeauna a existat concepţia că femeile au ceva răutăcios în structura lor emoţională, iar lupta cea mare s-a dat între cine e cea mai răutăcioasă dintre ele.

 • Job-ul perfect în funcţie de zodie Job-ul perfect în funcţie de zodie

  Aproape toate cărţile de astrologie includ job-ul perfect în funcţie de zodie, influenţă foarte importantă prin intermediul trăsăturilor pe care astrele ni le impun.

 • Cum să faci cadouri în funcţie de zodie Cum să faci cadouri în funcţie de zodie

  Este luna cadourilor! Dacă ai nevoie de un ghid, ţi-l oferim pe cel al zodiilor!

 • Cât de bine săruţi în funcţie de zodie? Cât de bine săruţi în funcţie de zodie?

  Se spune că există, cel puţin, atâtea tipuri de sărut câte semne zodiacale: sărutul pasional, adânc, senzual, firav etc..

 • Cum îţi decorezi casa în funcţie de zodie Cum îţi decorezi casa în funcţie de zodie

  Astrologia are pretenţia că ne poate descoperi o mică parte din viitor, în primul rând prin definirea caracterului nostru – teorie care poate fi testată sistematic.

 • Cât de deştept eşti în funcţie de zodie? Cât de deştept eşti în funcţie de zodie?

  S-a demonstrat ca inteligenta este ceva mai mult decat capacitatea de a rezolva niste probleme la matematica sau la fizica, fiind diferita de la individ la individ, in functie de mai multe considerente, cum ar fi abilitatile lingvistice, spatiale, kinestezice, intrapersonale.

 • Cât de posesiv eşti în funcţie de zodie? Cât de posesiv eşti în funcţie de zodie?

  Se spune că oamenii urăsc într-un singur mod, dar iubesc în n feluri. Poate fi adevărat sua nu, dar cert este că aproape fiecare dintre noi are un instinct al posesivităţii care se manifestă în iubire.