Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie

 • 17952 afişări
Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie

16 februarie 2017 Bianca Dragomir Redactor

Toate femeile visează la o nuntă, mai mare sau mai mică, la rochia de mireasă perfectă, la decorul fără cusur într-un loc extravagant sau într-un spaţiu restrâns, dar romantic, la ceremonia religioasă ca din basme, la dansul elegant...

Însă, cu toate că există numeroşi numitori comuni, visul de a fi mireasă capătă, de la femeie la femeie, un alt sens, o altă nuanţă, o altfel de melodie.

Iar dorinţele sunt determinate – deşi pare greu de crezut – şi de influenţa astrală:

Berbec

Energică, spontană şi mereu zâmbitoare, mireasa din Berbec va pune o presiune uriaşă pe organizatorii marelui eveniment pentru că ea va fi cu siguranţă o mireasă încăpăţânată şi uşor infantilă.

Îşi va dori, mai mult decât alte zodii, să iasă în evidenţă prin detalii speciale sau prin extravaganţe numai de ea apreciate.

Rochia de mireasă va fi nonconformistă, întreaga nuntă stând sub semnul originalităţii: va alege culori aprinse, strălucitoare în ceea ce priveşte decorul, iar distracţia va atinge cote maxime.

Taur

La polul opus, femeia din Taur nu va fi o mireasă spontană şi nici foarte extravagantă – ea va fi doar o mireasă serioasă, calmă, răbdătoare, care îşi va organiza nunta cu riguriozitate, după reguli pragmatice şi bine stabilite dinainte.

Cu un simţ estetic crescut, mireasa din Taur îşi va dori naturaleţe, o nuntă clasică, elegantă, cu un accent important asupra preparatelor culinare care trebuie să fie, musai, inedite.

Dacă eşti Taur, nu vei epata, dar vei rămâne, sigur, în mintea invitaţiilor tăi şi vei dori să fii răsfăţată de privirile lor.

Gemeni

Mireasa din Gemeni şi-ar dori să nu ştie nimic despre organizare, despre responsabilităţi, altfel spus să nu aibă grijile specifice – ea şi-ar dori doar să se trezească în ziua nunţii pentru că, altfel, indecizia specifică o va chinui nespus de mult.

Iar pentru că îşi va asuma cu greu decizii, s-ar putea ca nunta ei să aibă din toate câte puţin, dar nimic care să o facă foarte fericită. Apoi, s-ar putea să întârzie la propria nuntă sau să păţească tot felul de întâmplări nedorite.

Cu puţină dificultate, femeia din Gemeni va avea o nuntă sofisticată, cu un meniu care să îi desfete pe invitaţi şi cu muzică dansantă.

În ziua nunţii va fi energică, plină de graţie şi, fără doar şi poate, atipică, ieşită din tipare – coafura cea mai spectaculoasă, rochia cea mai diafană, machiajul cel mai impresionant.

Rac

O visătoare fără pereche şi o romantică incurabilă, femeia din Rac va trăi perioada pregătirilor şi ziua nunţii cu o intensitate enormă.

Fiecare moment se va răsfrânge pe chipul ei şi fiecare detaliu va conta la superlativ. Mai mult, va fi prima oară când îşi va găsi toate resorturile pentru a organiza totul cu minuţiozitate, prima oară când nu va uita nimic, când nu va rata niciun amănunt, fără să se simtă epuizată.

Mireasa Rac îşi doreşte o nuntă restrânsă pentru a putea oferi timp preţios fiecărui invitat pentru că felul în care se simt participanţii la nunta ei este primordial.

Până va face alegerea decisivă  în ceea ce priveşte rochia şi decorul, mireasa Rac va avea nevoie de confirmări din partea apropiaţilor, dar şi de o aplecare mai atentă asupra instinctului său care îşi spune cu precizie care e cea mai bună decizie.

Dacă eşti Rac, cel mai probabil vei alege o rochie de epocă, iar la biserică vei fi adusă de o caleaşcă – dar le vei face cu atâta naturaleţe încât vei da veridicitate poveştilor.

Leu

Dincolo de împlinirea personală, pentru femeia născută sub semnul astral Leu nunta va fi un prilej perfect pentru a epata: toată lumea va afla despre acest mare eveniment şi, implicit, despre cât de strălucitoare şi cât de bine organizată a fost mireasa. Ceea ce este şi un adevăr incontestabil.

Toţi cei din jurul tău vor observa inventivitate, eleganţă, lux în doze de bun gust…

Cel mai probabil vei opta pentru culoarea auriu ca predominantă, o rochie îndrăzneaţă sau chiar uşor extravagantă, diamante…  Preparatele culinare vor întruchipa un real festin regal.

Fecioară

Pentru nativa din Fecioară, "nunta perfectă" nu este numai un dicton, ci o realitate pe care o va contura, cu atenţie la fiecare detaliu.

Cu minuţiozitate, vei organiza totul ca la carte... Vei ieşi în evidenţă printr-o eleganţă desăvârşită şi printr-o senzualitate debordantă.

Nunta unei Fecioare nu va fi extravagantă, dar în simplitatea ei va fi perfectă: rochia, buchetul, coafura nu vor avea nici cel mai mic cusur. Iar accesoriile vor avea cel mai important rol!

Balanţă

Mireasa Balanţă se va remarca din mulţime prin feminitatea unică, având un efect seducător pregnant asupra celor din jur.

Apreciază luxul cu simţul ei estetic specific şi va alege o ceremonie fastuoasă, dar care nu poate primi nicio critică.

Muzică de calitate, rochia din materiale fine, bijuterii scumpe şi nuanţe de culori calde: acestea sunt elementele care o caracterizează pe mireasa ghidată de semnul astral Balanţă.

Însă, cel mai însemnat accesoriu al nunţii unei Balanţe va fi romantismul!

Totuşi, Balanţa îşi va organiza nunta cu mare dificultate pentru că îi va fi aproape imposibil să se decidă asupra variantei finale şi va sta mult în cumpănă până va alege restaurantul, rochia sau preotul care va oficializa slujba.

Scorpion

Nunta femeii Scorpion va fi materializarea pasiunii care îi caracterizează personalitatea – pasiune spontană şi originalitate.

Nu te pierzi în dileme, previzualizezi întreg scenariul şi coordonezi fiecare acţiune de la nunta ta, dar fără grijiile altor zodii, ci cu naturaleţe şi degajare.

Instinctul tău te va ajuta să alegi rochia care ţi se potriveşte perfect (o rochie extravagantă, transparentă, poate chiar roşie), o coafură altfel şi un décor senzual.

Mireasa Scorpion va fi cea mai seducătoare mireasă dintre toate zodiile!

Săgetător

Extrovertită din fire, femeia Săgetător va fi o mireasă extrem de veselă şi de relaxată. Ea oricum nu iubeşte convenţiile, aşa că nunta va fi doar un prilej de bucurie pentru propria persoană, şi nu un cumul de preocupări constante.

Aşadar, perfecţiunea unei mirese Săgetător constă în naturaleţe, spontaneitate, libertatea de a dansa, de a cânta, de a socializa, fiecare cum se simte mai bine.

Dacă eşti Săgetător, rochia, decorul, accesoriile vor străluci în culori care să reflecte spiritual tău liber, fără să fie neapărat extravagante (poate nuanţe de portocaliu). Bineînţeles că totul va fi într-un ton modern, actual, tendinţele vechi ţi se par plictisitoare.

Capricorn

Mireasa Capricorn este caracterizată de  un simţ superior al eleganţei, iar nunta ei va sta sub semnul clasicului şi al eleganţei.

În plus, vei combina tradiţionalul cu modernitatea şi vei insista pe detalii care vor face diferenţa, cum ar fi un vin vechi, un voal cu motive tradiţionale… Dar nu vei ţine cont de tendinţe sau de trenduri!

Cea mai potrivită coafură pentru o mireasă născută sub semnul astral Capricorn este cea tip coc, iar rochia de mireasa - cea romantică în modul absolut, ca din poveştile cu prinţese. Pentru că, de fapt, mireasa Capricorn va fi o doamnă desăvârşită în ziua nunţii ei.

Vărsător

A doua zi după nunta unei femei născute sub semnul astral Vărsător se va discuta despre unicitatea fiecărui aspect.

Dacă eşti Vărsător, vei fi înconjurată de mulţi prieteni, vei alege un restaurant luxos, o rochie strălucitoare, totul într-o lumină excentrică, de la mov la verde sau portocaliu.

În mare, nunta ta nonconformistă o să releve personalitatea ta puternică şi energică, poate chiar arogantă.

Peşti

Dacă ar trebui să descriem mireasa Peşti într-un singur cuvânt, acela ar fi "misterioasă". Cu graţie, cu feminitate, visătoare şi sentimentală, nativa din Peşti îşi va organiza o nuntă ca-n poveştile invadate de misticism.

Rochia, restaurantul, coafura, accesoriile şi chiar locul unde vei oficializa slujba religioasă vor defini armonia, echilibrul într-un aer artistic şi romantic.

Cu siguranţă nu vei face niciun compromis şi vei avea nevoie de certitudinea că fiecare alegere e cea mai bună!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mireasă , nuntă , zodiac
Comentarii / 6
 • Contactați-mă acum

  Trimiteți-mi un email la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos;
  (1) Îți place ex-ul tău?
  (2) Ai mereu coșmaruri?
  (3) Doriți să fiți promovați la locul de muncă?
  (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
  (5) Vrei un copil al tău?
  (6) Vrei să fii bogat?
  (7) Vrei soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
  (8) Aveți nevoie de ajutor financiar?
  (9) Vrei să-ți recuperești banii pierduți?
  (10) Vrei să oprești divorțul?
  (11) Vrei un divorț?
  (12) Vrei ca fiecare voință să fie acordată de oricine?
  (13) vraja concepe o sarcină bebeluș nevoie?
  (14) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
  (15) Doriți să vă opriți căsnicia sau relația sau să vă întrerupeți.
  (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul dvs. cât mai curând posibil?

  Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

  Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.
  DR. Abiku ...

 • Contactați-mă acum

  Trimiteți-mi un email la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos;
  (1) Îți place ex-ul tău?
  (2) Ai mereu coșmaruri?
  (3) Doriți să fiți promovați la locul de muncă?
  (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
  (5) Vrei un copil al tău?
  (6) Vrei să fii bogat?
  (7) Vrei soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
  (8) Aveți nevoie de ajutor financiar?
  (9) Vrei să-ți recuperești banii pierduți?
  (10) Vrei să oprești divorțul?
  (11) Vrei un divorț?
  (12) Vrei ca fiecare voință să fie acordată de oricine?
  (13) vraja concepe o sarcină bebeluș nevoie?
  (14) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
  (15) Doriți să vă opriți căsnicia sau relația sau să vă întrerupeți.
  (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul dvs. cât mai curând posibil?

  Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

  Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.
  DR. Abiku ...

 • Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com…

 • Bună ziua, sunt aici nu numai pentru a depune mărturie, ci și pentru a încuraja persoanele care se confruntă cu probleme maritale sau de relații. Despre minunatele lucrări ale dr. Ogundu, e-mail: drogunduspellcaster@gmail.com, m-am pierdut în dragoste cu soțul meu până când o doamnă la smuls din mine. Apoi am strigat la prietena mea și ea mi-a povestit despre cum se confruntă cu o problemă asemănătoare și mi-a dat un om grozav de contact cu mine și i-am furnizat toate elementele necesare pentru vrajă și acum sunt fericit din nou iubindu-mă cu familia mea. Te angajez să contactezi pe acest om. Povestea sau durerea ta se va schimba în câteva zile și vei zâmbi ca mine astăzi. Încă o dată sunt recunoscător. Contactați-l pe e-mail prin: drogunduspellcaster@gmail.com dacă vă confruntați cu orice formă de problemă
  1. Obținerea înapoi a iubitului sau a soțului
  2. Vraja de loterie / vraja de noroc
  3. Dacă doriți să vă opriți divorțul
  4. Vrăjile căsătoriei
  5. Obțineți o vrăjitoare de locuri de muncă
  6. Vrăjile de promovare
  7. Obțineți banii înapoi.
  8. vrăji de sarcină
  9. Vrăjitoria dragostei
  10. Dacă vrei să-ți satisfaci partenerul
  11. Vraja de interzicere

 • Bună ziua, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot ce-i puteam să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca isi pare rau pentru tot ce sa intamplat ca vrea sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care mi-a ajutat cu propria mea problemă. Email: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) vrăji pierdute…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!