Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

  • 36892 afişări
16 noiembrie 2015 Bianca Dragomir Redactor
Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

Foto: 123rf.com

Ne este deja foarte clar că ne-am născut într-un anume semn zodical, dar dincolo de trăsăturile generale şi de influenţa sistemului solar, avem şi o parte întunecată pe care o purtăm cu noi inevitabil – umbra fiecărei zodii, o distorsionare a energiei propriului sistem solar.

Berbec

Partea întunecată a Berbecului îl suprinde pe acesta nestatornic, deloc tenace, un o viaţă haotică în care nu îşi găseşte locul niciunde şi lângă nicio persoană.

Un Berbec desăvârşit este tocmai opusul descrierii anterioare, purtând cu el semnul unui învingător, dar din păcate, latura aceasta negativă se manifestă frecvent la persoanele născute sub acest semn zodiacal.

Taur

Umbra Taurui constă în lenea de a realiza lucruri mai complexe decât ecele strict necesare pentru a supravieţui.

Aşadar, pe de o parte cipsa de patos şi dorinţa de a se relaxa continuu, pe de altă parte Taurii care sunt avizi după experienţe intense şi senzaţii tari.

În mod normal, semnul zodiacal Taur este înclinat spre îndeplinirea unor lucruri extrem de importante pentru el, pentru cei din jur, pentru omenire.

Gemeni

Faţa ascunsă a unui nativ din Gemeni este întruchiparea curiozităţii duse la extrem – informaţii de la o persoană la alta, conversaţii bolnăvicioase, contacte numeroase, lipsa unei constanţe.

Gemenii veritabil analiează toate informaţiile pe care le primesc, citesc oamenii, cunosc diferenţa dintre fals şi adevărat.

Rac

De multe ori vei vedea un Rac fie prea calm, fie prea exuberant, această îmbinare între izbucniri emoţionale agresive, neîncredere în viitorul său şi o formă tradiţionalism dăunându-i sensibilului Rac.

Un Rac echilibrat este cel care ajunge la înţelepciune, la cunoaşterea sinelui, a istoriei, a lumii, care îi protejează pe ceilalţi.

Leu

Umbra Leului este cunoscută ca obsesia lui pentru a fi în centrul atenţiei mereu, de a fi lăudat, linguşit, servit de cei din jur. Dorinţa sa nemărginită de a avea exclusivitate şi eliminarea celor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu el este boala Leului.

Adevărata sa personalitate este cea de supraveghetor al celorlalţi, de stâl de susţinere, o sursă de iubire, un simbol creativ.

Fecioară

Există două moduri prin care nativul din Fecioară îşi exprimă umbra: ori prin superstiţii exagerate, o formă de misticism acceptată ca mod de viaţă, ori prin scepticism în orice nu este general valabil.

Uneori, Fecioara le poate combina, iar nebuloasa este cu atât mai mare.

În cazul Fecioarelor echilibrate, totul devine clar, totul este bine organizat şi totul tinde spre perfecţiune.

Balanţă

Partea întunecată a Balanţei i-ar putea enerva pe cei din jur aşa cum nimeni altcineva nu ar putea reuşi pentru că atunci Balanţa trece cu rapiditate de la o extremă la alta.

Acum te va iubi, acum te va urî, acum va fi fericit, acum va fi trist şi, în plus, devine incapabilă de a lua decizii, bulversându-se şi bulversându-i pe cei din jur.

Scopul unei Balanţe este să ajungă la echilibru, aceasta este forma sa şlefuită.

Scorpion

Umbra nativului din Scorpion este îndreptată spre sine însuşi, făcându-se să sufere, să fie dezamăgit, gelos, neîncrezător, iar toate sunt sentimente duse la extrem, suferinţa unui Scorpion ajungând să fie nemărginită.

Scorpionul şlefuit este cel mai puternic semn zodiacal şi, implicit, cel care rezistă în faţa tuturor obstacolelor.

Săgetător

Când un Săgetător caută să fie mult mai profund şi mai important decât este, când începe să fie inconstant, atunci îşi manifestă umbra sa.

Pentru că un Săgetător adevărat este un om de cultură, nu doar pare, este unic, nu doar joacă un rol şi este statornic.

Capricorn

Pe Capricorn îl poţi vedea destul de des manifestând un compex de inferioritate şi o autovină ilogică, dar şi o autocompătimire ce vine dintr-un suflet egoist – atunci el este în dezechilibru.

Capricornul autentic este curajos, nu suportă mila faţă de propria persoană şi tinde mereu spre ţeluri şi mai mari.

Vărsător

Umbra Vărăstorului se exteriorizează atunci când îşi doreşte nespus de mult să fie în centrul atenţiei, când are nevoie să fie remarcat.

Din cauza acestei dorinţe, Vărsătorii încep să se comporte bizar numai ca să iasă în evidenţă, ceea ce le aduce mai mult rău decât bine.

Vărsătorul care ajunge la echilibru nu îşi pierde energia prin astfel de jocuri, el întruchipează independenţa supremă faţă de propriul Ego.

Peşti

Partea întunecată a Peştilor se manifestă printr-o tendinţă exacerbată spre fatalism, lipsa de dorinţă de viaţă, stări depresive. Unii dintre ei îşi creează un haos în propria viaţă din care nu mai pot ieşi – relaţii eşuate, viziuni distorsionate.

Menirea reală a Peştilor este să dobândească tenacitate, hotărâre, atingerea idealurilor neînţelese.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: zodii , peşti , gemeni
Comentarii / 1
  • Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!