Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Atracţia dintre nativi este irezistibilă

  • 1643 afişări
Zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Atracţia dintre nativi este irezistibilă

19 septembrie 2017


Deseori sunt momentele în care privim o persoană necunoscută şi nu ne putem lua ochii de la ea, fără să ne putem da un răspuns de ce ne simţim atraşi.
 


De-a lungul timpului, dragostea la prima vedere a fost şi este un subiect care fascinează.


Nativii din Berbec şi Balanţă se atrag chiar din prima clipă. În cazul lor, dragostea la prima vedere se poate finaliza chiar cu o căsnicie. Spiritul hotărât al Berbecului e ca un motor pentru Balanţe. Pe de altă parte, calmul şi blândeţea Balanţelor temperează impulsivitatea Berbecului, astfel încât acestea fac parte dintre acele zodii care se îndrăgostesc la prima vedere.

Ies scântei, nu alta! Atracţia dintre Taur şi Scorpion este în principal una sexuală. Dragostea la prima vedere e o pasiune arzătoare care îi cuprinde imediat pe amândoi, dar care, de cele mai multe ori, se reduce la sex. Şi asta deoarece ambele zodii sunt orientate către plăcerile fizice.

Atracţia dintre Gemeni şi Săgetător e una mai mult mentală. De cele mai multe ori, interesele comune sunt adesea un liant important. Totodată, şi atracţia sexuală e puternică. Nativul din Gemeni, care e un visător, este adus cu picioarele pe pământ de Săgetător, care e mult mai practic.

Fecioara - Peşti sunt alte două zodii care se îndrăgostesc la prima vedere! Relaţia dintre nativii din Fecioară şi cei din Peşti se manifestă printr-o foarte bună colaborare, chiar din primele clipe. Este o relaţie care se poate dezvolta foarte bine în timp, nativul din Fecioară fiind suficient de practic, astfel încât să completeze sensibilitatea nativului din Peşti.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: zodii , atractie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!