Zodiile care vor supravieţui şi dacă vine Apocalipsa

 • 59800 afişări
Zodiile care vor supravieţui şi dacă vine Apocalipsa

05 ianuarie 2016

Nu există zodii bune sau rele. Cu toate acestea, anumite zodii au primit o doză mai mare de intuiţie, deteminare şi forţă încât ne face să credem că vor supravieţui şi în cele mai dificile situaţii. Sigur, este o glumă. Iată care sunt:

Berbec

Sunt lideri înăscuţi şi au în sânge instinctul de supravieţuire. Berbecul iubeşte să experimenteze noul, să se aventureze pe tărâmuri necunoscute, să fie activ. De multe ori, nativii acţionează fără să se gândească, dar au o capacitate extraordinară de a se orienta rapid în orice situaţie. În situaţii de criză, Berbecul are o rapiditate uluitoare prin care reuşeşte să găsească soluţii, să se adapteze, să fie primul! Berbecul nu ştie să renunţe, aşa că e foarte posibil ca dacă lumea se va sfârşi ... el să supravieţuiască!

Fecioară

Nativii au o gândire analitică, cu o memorie foarte bună şi sunt ancoraţi în realitate. Nu le place să fie luaţi pe nepregătite, aşa că vor pregăti atent fiecare detaliu al activităţilor lor.

Fecioara gândeşte în perspectivă şi ia în calcul orice posibil efect al acţiunilor ei, aşa că dacă va intui că vine apocalipsa... va găsi o soluţie!

Vărsător

Este un vizionar înnăscut şi de multe ori îi surprinde pe cei din jur cu imaginaţia lui. Într-un loc arid, nativii din Vărsător vor vedea trandafiri şi bujori, pentru că îşi imaginează ceea ce poate deveni în viitor.

Capacitatea lui de a anticipa lucrurile îl face să găsească soluţii la cele mai imprevizibile probleme. Mintea unui Vărsător nu are limite, nu se loveşte de preconcepţii, de temeri, de alte idei... aşa că va găsi calea prin care să se salveze, dacă lumea o să fie lovită de un dezastru.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 12
 • Dragilor , sunt un om fericit ! Sunt "Fecioara " si voi supravietui Apocalipsei , in veci-vecilor ! Amin ! Am o cripta in cimitir , alerg s-o vand repede , deoarece mie nu-mi mai trebuie ! N.B. Multi tampiti mai sunt pe lumea asta , dar si mai multi sunt cei care ii cred !

 • Regret un picut că tastatura nu a "mers" eficient la comentariul de mai jos ..

 • Apocalipsa nu vine si nici nu pleaca !
  în greacă: ἀποκάλυψις, translitarat: apokálypsis, „ridicarea voalului” sau „revelație”.
  Ceea ce nu cunosc redactorii este că micle conditii de supravietuire sunt redactate negru pe alb chiar în Cartea Apocalipsei şi nu sunt nici taine nici neclare. Doar că cei care le pot citi, nu prea au timp să o facă.
  Continutul articolului e strict monden, nu are de-a face cu interesul de supravieţui în astfel de momente.
  Cu regret dar cu cu toată consideratia insă !
  Pe curand !

 • reply apocalipsa vine cand nici nu te astepti 09 martie 2016 / 08:19

  apocalipsa e selectiva si rolul ei este tocmai epurarea societatii.Indiferent de ce zodie esti,daca ai fost un OM CORECT,un om care a trait pentru a face bine si a ajuta oamenii,ei bine,vor supravietui cei fara de pacat.Nu conteaza sub ce zodie te-ai nascut,conteaza faptele si curatenia sufleteasca. Deci,sa vina apocalipsa si sa ne inputineze nitel caci multi fac umbra pamantului degeaba.

 • Asemenea meduzelor, redactia ONE formata din feministe lipsite de creier, cu siguranta va supravietui oricarei catastrofe. Spor la treaba, fetelor, si va asteptam cu la fel de interesante secretii din unicul vostru neuron scapat de sub control!

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!