ZODIILE în care se nasc bărbaţii cei mai DOTAŢI

  • 20944 afişări
ZODIILE în care se nasc bărbaţii cei mai DOTAŢI

19 februarie 2016

Potenţa bărbatului este cheia spre fericirea oricărui cuplu. Un mascul potent este şi un bărbat fericit, care îşi poate satisface partenera fără niciun fel de probleme.

Trei zodii beneficiază de atenţia astrelor în ceea ce priveşte viaţa sexuală şi virilitatea. Iată norocoşii!

Gemeni

În dragoste nativul din zodia Gemeni poate fi o adevărată forţă a naturii. Bărbatului din Gemeni îi place să facă sex. Pentru el dragostea fizică nu este o simplă

descărcare, ci o plăcere pe care o obţine natural şi cu uşurinţă. Este sensibil şi foarte înţelegător cu partenera sa. Are imaginaţie bogată şi e dornic să încerce poziţiile dificile din celebra Kama Sutra.

Scorpion

Puternic din punct de vedere sexual, Scorpionul are o disponibilitate permanentă pentru dragostea fizică. Dacă se întâmplă ca partida de sex să nu-i reuşească, nativul din această zodie nu se dă bătut. E conştient că mereu o să se ivească o altă ocazie. Scorpionul se poate îndrăgosti, fără probleme, de la tinereţe şi până la bătrâneţe, ca un adevărat adolescent.

Săgetător

Bărbatul Săgetător se poate mândri cu calităţile sale sexuale. Nativul  este capabil să facă dragoste cu mare patimă şi cu pasiune sălbatică. Pentru bărbatul Săgetător, iubirea pare a avea numai o singură şi nesfârşită latură, şi anume, cea fizică. Săgetătorul face din dragostea lui trupească, o mare sărbătoare. El poate fi declarat fără probleme drept un „ mare şi puternic animal sexual”.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!