10 afecţiuni de care te vindeci dacă faci sex zilnic

  • 8016 afişări
10 afecţiuni de care te vindeci dacă faci sex zilnic

07 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Ştiai că, de fapt, atunci când faci sex există mai multe beneficii pentru sănătate? Da, este una dintre puţinele plăceri de care te poţi bucura atâta timp cât eşti sănătoasă. Pentru că, o viaţă sexuală activă şi sănătoasă contribuie la păstrarea sănătăţii mentale.

Studiile de cercetare recente au arătat că contactul sexual satisface şi sănătatea fizică. Există mai multe beneficii asupra sănătăţii atunci când faci dragoste şi pe care trebuie să le cunoşti. În plus, s-a dovedit că persoanele care fac dragoste în mod regulat, riscul de a dezvolta boli cardiovasculare şi cancer este mult mai mic decât la bărbaţi.

În plus, mai trebuie să ştii că oamenii cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani au o viaţă sexuală mult mai activă, în timp ce la cei din grupa de vârstă 20-30 lipseşte. Acest lucru se datorează faptului că în acest secol prea multe activităţi sexuale cresc riscul de a dezvolta boli pentru grupa de vârstă mai tânără.

Iată ce boli poţi vindeca atunci când faci sex:

Bolile cardiovasculare

Ajuţi la îmbunătăţirea funcţiei cardiovasculare atunci când faci dragoste, pentru că este scăzut riscul de a suferi atac de cord sau orice altă afecţiune cardiovasculară. Aceasta este principala condiţie care poate fi tratată atunci când ai o viaţă sexuală activă.

Durerea de cap

În timpul actului sexual, un hormon numit oxitocina este eliberat şi acesta eliberează la rândul său endorfine. În plus, aceşti hormoni ajută la relaxarea corpului şi creierului şi, de asemenea, ajută la combaterea durerilor de cap.

Are efect antidepresiv

Contactul sexual este considerat unul dintre cele mai bune antidepresive şi ajută la îmbunătăţirea stimei de sine.

Insomnia

Nu reuşeşti să adormi nopţile? Dar ai observat că după ce faci dragoste cu partenerul adormi mult mai repede? Acest lucru se întâmplă pentru că tensiunea prezentă în organism este eliberată.

Incontenenţa urinară

Aceasta este o altă afecţiune care poate fi tratată dacă faci dragoste. Contactul intim ajută la ameliorarea incontenenţei urinare deoarece întăreşte pelvisul şi împiedică scurgerea urinei.

Atrofierea masei musculare

Combaterea atrofierii masei musculare şi articulaţiilor sunt unele dintre principalele beneficii ale dragostei. Atunci când faci dragoste muşchii se relaxează şi dispare durerea musculară sau de articulaţii.

Cancerul de sân

Aceasta este o veste foarte bună pentru femei. Una dintre bolile care pot fi împiedicate de la dezvoltare atunci când faci dragoste este cancerul de sân. Prin eliberarea de oxitocină sunt protejaţi sânii de a dezvolta cancer.

Sursă: clickpentrufemei.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sex , afectiuni , viata sexuala , beneficii , sanatate
Comentarii / 1
  • Oferta convenabila pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!