4 trucuri prin care să oferi iluzia unei camere spaţioase

  • 451 afişări
4 trucuri prin care să oferi iluzia unei camere spaţioase

17 februarie 2017

Cu ajutorul unei lumini strategice şi culoarea potrivită, chiar şi cea mai mică încăpere poate deveni una spaţioasă şi aerisită. Iată patru trucuri care să te ajute să oferi iluzia unei încăperi mari dacă ai o cameră de mici dimensiuni.

Păstrează pereţii în nuanţe deschise. Tonuri precum alb sau bej vor oferi întotdeauna senzaţia unei încăperi de mari dimensiuni însă, un efect similar îl pot avea şi tonurile pale de albastru şi verde.

Asortează mobila cu podeaua. În mod natural, atunci când intrăm într-o cameră, ochiul are tenidinţa de a analiza de la podea către tavan aşa că, profită de acest lucru şi păstreazp consistenţa de culori pentru a crea linii similare care, vizual, oferă un spaţiu larg.

Foloseşte oglinzile în mod strategic. Suprafeţele care reflectă atrag întotdeauna lumina în orice încăpere. Uită de oglinzile de pe pereţi şi alege pentru camera pe care vrei să o decorezi, un mobilier care să aibă uşi cu oglinzi sau detalii de acest fel.

Adaugă lumină. Nu ai spaţiu? Optează pentru o lampă cu un design sofisticat, un candelabru sau orice îţi poate oferi o lumină mai bună. De asemenea, oglinzile vor reuşi să răspândească lumina în întreaga încăpere şi vor reuşi să creeze mai mult impact din punct de vedere vizual.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: trucuri , culoare , camera , spatiu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!