5 beneficii pentru sănătatea ta dacă faci sex în fiecare zi

  • 832 afişări
5 beneficii pentru sănătatea ta dacă faci sex în fiecare zi

21 aprilie 2017 Alexandra Necsoiu

Specialiştii susţin că sexul mult nu dăunează însă, cu toate astea, nu recomandă să facem ăn exces. În schimb, practicarea lui în fiecare zi, oferă o serie de beneficii pe care trebuie să le avem în vedere.

Poate scăpa riscul de apariţie a cancerului de prostată. Potrivit unui studiu publicat recent, bărbaţii care ejaculează mai des îşi reduc riscul de cancer cu 22%. Cercetătorii nu ştiu exact de ce, dar asta e mai puţin important, scrie cosmopolitan.ro.

Şansele să răceşti sunt mai mici. Dacă faci sex cel puţin de două ori pe săptămână, şansele să răceşti sunt mai mici. Imaginează-ţi cât de invincibil(ă) vei fi dacă vei face sex zilnic!

Vei arăta mai tânăr(ă) şi vei avea mai multă încredere în tine. Potrivit unui studiu efectuat recent pe 3500 de europeni şi americani (atât femei, cât şi bărbaţi), persoanele care fac sex mai des arată mai tinere şi se simt mai bine în pielea lor.

Te poate face mai fertil(ă). Se pare că dacă faci sex zilnic, sistemul imunitar este ajutat să se pregătească pentru o sarcină, în cazul femeilor.

Te scapă de stres. Ştii cum uneori eşti stresat(ă) aparent fără motiv? Sexul poate remedia situaţia! Funcţionează la fel de bine şi dacă te masturbezi, bineînţeles.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sex , beneficii , sanatate , specialisti
Comentarii / 1
  • Bună ziua, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot ce-i puteam să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca isi pare rau pentru tot ce sa intamplat ca vrea sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care mi-a ajutat cu propria mea problemă. Email: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) vrăji pierdute…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!