6 lucruri pe care orice femeie stilată trebuie să le aibă în casă

  • 4225 afişări
6 lucruri pe care orice femeie stilată trebuie să le aibă în casă

16 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Orice femeie iubeşte să-şi decoreze casa după propriul gust şi odată cu asta, există câteva elemente esenţiale oricărei femei cu stil. Iată care sunt cele 6 lucruri pe care trebuie să le ai în casă.

O lampă cu un design dramtic. Orice femeie stilată îşi va dori să investească într-o lampă care să lumineze camera strategic, cum ar fi, în zona canapelei sau a patului.

Perne colorate. Evită să asortezi pernele cu restul camerei şi optează pentru nuanţe aprinse şi diferite. De asemenea, nu uita să alegi diferite mărimi şi forme.

Tablouri imense. Indiferent de cameră, pentru un design sofisticat, evită tablourile de mici dimensiuni. Cu siguranţă, cele oversize vor avea mai mult impact.

Plante de mari dimensiuni. Plantele oferă o atmosferă plăcută în orice încăpere şi transformă cu uşurinţă un design simplu într-unul extrem de sofisticat.

Lumânări. Aşezate în locul potrivit pot transfroma oricând casa într-un mediu relaxant, plăcut şi confortabil. Optează pentru o aromă care nu este tocmai puternică şi pentru un suport.

Rafturi cu cărţi.  Indiferent cu ce te ocupi, dacă ai destul timp liber la dispoziţie sau nu, orice femeie trebuie să aibă un raft cu cărţi. Într-o bună zi, vei vedea că te vei pierde printre titluri şi, cu siguranţă, te vei relaxa citind o carte.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casa , femeie , decorare
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!