7 trucuri pentru a deveni mai atractivă în ochii celor din jur

 • 1709 afişări
7 trucuri pentru a deveni mai atractivă în ochii celor din jur

10 ianuarie 2017 Alexandra Necsoiu

Atractivitatea nu are nicio legatură cu frumuseţea, cu toate că de multe ori greşim închipuindu-ne asta, scrie adevarul.ro potrivit likelovequotes.com. Dacă nu ştii cum să te faci remarcată în ochii celor din jur, atunci trebuie sa ţii cont de câteva sfaturi esenţiale.

Fii încrezătoare în propriile forţe. Până când nu te vei simţi cu adevărat bine în propria piele nu vei arăta ca o femeie sigură pe sine. Fii convinsă că eşti frumoasă şi nu încerca să te compari cu nimeni altcineva. Trebuie să îţi placă ce vezi când te uiţi în oglindă. Doar când te vei simţi confortabil cu înfăţişarea ta vei avea cu adevărat încredere în tine.

Foloseşte-te de puterea contactului vizual. Ochii au puterea de a vorbi despre intenţiile tale. Încearcă să stabileşti contact vizual cu cealaltă persoană şi să-i transmiţi emoţie. Acest gest poate fundamenta intenţiile tale. Pentru a avea un contact vizual perfect, stai în faţa partenerului în poziţie verticală şi uită-te în ochii lui. Nu uita să-ţi arăţi vulnerabilitatea.

Arată-te accesibilă. După ce aţi stabilit contactul vizual arată-ţi accesibilitatea şi încearcă să nu-l respingi prin prea multă siguranţă de sine. S-ar putea să fie intimidat de atitudinea ta. Fii abordabilă şi prietenoasă.

Scote-ţi calităţile fizice în evidenţă. O femeie cu stil va atrage întotdeauna atenţia. Poartă haine care să îţi scot în evidenţă calităţile şi ai în vedere importanţa aspectului fizic. Bărbaţii iubesc să vadă că partenera lor atrage atenţia celor din jur.

Fii o persoană caldă şi înţelegătoare. Cu toţii iubim să avem alături o persoană caldă care să ne înţeleagă nevoile. În momentul în care nervozitatea va pune stăpânire pe tine vei deveni o persoană respingătoare. Controlează-ţi emoţiile şi ai grijă la modul în care reacţionezi.

Iubeşte viaţa şi implică-te în cât mai multe activităţi. Este foarte important ca o femeie să aibă propria viaţă socială, să iasă cu prietenele, să meragă la evenimente şi să fie pasionată de munca sa. O femeie independentă va fi întotdeauna atrăgătoare pentru cei din jurul său. Nu îţi dedica în totalitate timpul persoanei pe care vrei să o cucereşti şi ai grijă să-ţi păstrezi calităţile care i-au atras atenţia la început.

Fii înconjurat de prieteni. Întotdeauna trebuie să te înconjori de cunoştinţe şi prieteni. De cele mai multe ori, când eşti singur, vei părea o persoană plictisitoare şi vei atrage acelaşi gen de temperament. Aşa că, dacă doreşti să atragi persoane pline de viaţă şi sociabile, arată modul în care ştii să te bucuri de prezenţa oamenilor din viaţa ta.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: trucuri , frumusete , femeie , putere
Comentarii / 2
 • Oferta super: bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

 • Grasimea corporala este un depozit de energie. Astfel: cand depozitul este mai mare, adica mai multa grasime, corpul tau va cheltui din economii fara grija . Poti manca astfel mai putin si arde mai multa grasime, fara efecte negative. Asta se intampla intr-un corp sanatos, fara dereglari hormonale.
  Nu trebuie continuat sa mananci mai putin , in dorinta de a slabi mai mult, pentru ca nu mai ai rezervele de grasime de la inceputul curei, care sa sustina acest lucru.
  Si de aici problemele, fie ca nu mai reusesti sa mai slabesti, chiar daca mananci mai putin, fie se produc anumite dereglari ale organismului, te simti obosita, slabita.
  Este o explicatie oarecum atipica fata de ce stiam pana acum, si am aflat acest lucru din programul Simplu Slaba, despre care poti citi si tu aici http://bit.ly/2i7mf7x
  Citeste-l si tu, aplica-l, si recomanda-l prietenilor, pentru ca lucrurilre folositoare se impartasesc si celorlalti, in felul acesta, le poti fi de ajutor.
  Cu cat ne informam si invatam mai multe lucruri, cu atat ne va fi mai usor sa intelegem si sa aplicam lucrurile invatate.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!