Adelina Pestriţu: ”Am 49 de kg. Uneori este de bine, alteori de rău"

  • 6929 afişări

Adelina Pestriţu: ”Am 49 de kg. Uneori este de bine, alteori de rău"

10 ianuarie 2017


Adelina a recunoscut faptul că a slăbit foarte mult, dar se simte bine în pielea ei.
 


”Am 49 de kg. Uneori este de bine, alteori de rău. E de rău pentru că nu-mi mai găsesc haine şi trebuie să-mi fac pe comandă sau să mă îmbrac de la copii. Pantalonii sunt 34 cu un ac de siguranţă, ca să nu cadă de pe mine. Beau foarte mult apă plată, îmi plac pastele, peşte. Nu pot spune că sunt vegetariană că mănînc lapte, brânză, ouă. Nu că mi-ar fi impus cineva, ci pentru că mă simt bine aşa. Mi-am distrus stomacul cu dietele din trecut. Am zis să renunţ la sare. Nu, nu sunt singură. Nu. Sunt cu Nobby, da!”, a explicat Adelina, potrivit unui ziar monden.

”Cea mai mare nebunie pe care aş face-o pentru un bărbat ar fi să mă căsătoresc cu el. Când stai în braţele cuiva, pur şi simplu simţi că te iubeşte”, a spus Adelina.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Oferta super: castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

  • Urâtă-i in fond aceasta fosta dansatoare la bara din cluburi ! Noroc cu Kanal D care face din damele de consum , VIP-uri si realizatoare TV !!!

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!