Adelina Pestriţu: “Când mă vede, duhovnicul meu mă întreabă ce...”

  • 1588 afişări
Adelina Pestriţu: “Când mă vede, duhovnicul meu mă întreabă ce...”

08 septembrie 2017

Adelina Pestriţu a apelat la numeroase schimbări de look în ultimii ani şi asta pentru că, aşa cum mărturiseşte chiar ea, nu suportă monotonia.

Adelina Pestriţu face dezvăluiri despre viaţa personală, dar şi despre cea profesională în cadrul unei discuţii deschise cu Florentina Fântânaru, gazda emisiunii ”Dincolo de aparenţe”.
Pe lângă tunsorile extravagante, frumoasa brunetă şi-a dorit şi multe tatuaje, pe tot trupul. În prezent ea a ajuns la un număr record de 23.
Adelina a dezvăluit că până şi duhovnicul ei, care este prietenos şi cu care o relaţie foarte bună, o întreabă de fiecare dată când o vede ce tatuaj şi-a mai făcut.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


”Recunosc că duhovnicul meu nu este un preafericit din acest punct de vedere. Atunci când avem o întâlnire pentru sfeştanie sau la biserică, unde merg pentru că aşa este frumos şi aşa simt, deci de câte ori ne întâlnim, mă întreabă: ‘ce tatuaje mai ai?’ Da, am un duhovnic foarte prietenos şi chiar dacă statutul dânsului este unul aparte, avem o prietenie deschisă şi îi pot povesti foarte multe. Îi pot cere sfaturl ori de câte ori am nevoie”, mărturiseşte Adelina Pestriţu.
Adelina susţine că toate tatuajele de pe trupul ei o reprezintă, două dintre acestea, amplasate pe picioare, reprezentând de fapt două rugăciuni.
”Sunt două tatuaje pe gleznă, sunt în sanscrită, şi sunt două rugăciuni de protecţie. Aş fi putut să le scriu în română, dar îmi doresc să fie un secret în privinţa a ceea ce scrie pe mine. Întotdeauna am considerat că nu putem să facem nimic fără credinţă”, mai spune Adelina la Antena Stars.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tatuaje , adelina pestritu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!