Amazing ONEs Episodul 13- Despre frici şi cum scăpăm de ele

  • 124 afişări
07 septembrie 2017 Alexandra Necsoiu
Amazing ONEs Episodul 13- Despre frici şi cum scăpăm de ele

Salutare tuturor!

Care este cea mai mare frică a voastră? Pentru unii, aşa ca mine, este cea de a zbura cu avionul. Pentru alţii, cum este şi primul personaj de azi, frica de injecţie le întrece pe toate.

Acum, indiferent de frică, cel mai important lucru e să tragi aer în piept şi să spui: Pot să fac asta! Cred că aşa au procedat şi cei care au decis să meargă la doi frizeri care au lăsat deoparte maşina de tuns şi foarfeca şi au pus mâna pe bardă şi ciocan.

Nu ştiu voi, dar eu unul nu aş încerca în veci aşa ceva... Dacă e să fiu 100% sincer cu voi, cred că m-ar apuca plânsul mai ceva ca o gravidă care plânge atunci când vede ciocolata preferată în supermarket.

Hai că până la urmă şi fricile astea au un dezvăţ. Desigur, n-o să plec acum la aeroport şi să mă urc în primul avion, dar parcă mă simt puţin mai bine după ce am văzut reacţiile personajelor din episodul de azi al Amazing ONEs. Până data viitoare vă aştept pe site-ul ONE.ro sau pe pagina de Facebook pentru a vedea ce-i de făcut cu temerile astea ale noastre. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Ardelean Clara Georgeta 11 septembrie 2017 / 10:29

    Cautam colaboratori ambitiosi, care refuza ideea unei vieti mediocre. Lucrezi in timpul liber, pe calulatorul conectat la internet. Este activitatea care îţi deschide viitorul, iar munca ta este inteligentă şi plină de satisfacţii imediate. Suntem total deschisi si-ti oferim toate detaliile trimitand un mail cu textul RALAXAT la adresa de email: clarageorgeta811@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!