AMAZING ONEs Episodul 14 – Când ai spus ultima dată “mulţumesc”?

  • 58 afişări
14 septembrie 2017
AMAZING ONEs Episodul 14 – Când ai spus ultima dată “mulţumesc”?

Salutare tuturor!

Azi încep prin a vă adresa următoarea întrebare: când aţi spus ultima dată mulţumesc? De exemplu, primul personaj de azi a aşteptat 19 ani pentru a-i mulţumi celui care în copilărie i-a salvat viaţa. Omul nu a uitat niciodată actul de bunătate şi, după mulţi ani, a găsit prilejul perfect de a-şi arăta recunoştinţa.

În timp ce unii oameni recunosc bunătatea oferită de cei din jur, alţii, mai cârcotaşi, aruncă vina în altă parte când e vorba de a-şi asuma ceva. La fel face şi o fetiţă adorabilă, doar că e prea mică să-şi dea seama că nu e tocmai credibil să spui că ai fost obligat de o păpuşă să faci ceva.

Chiar dacă nu o credem cu siguranţă merită notă maximă pentru talentul depus în acest moment artistic. Un alt moment, mult mai dramatic de această dată, a fost surprins de Kiss Cam, camera aia ce surprinde pupături in pauza meciurilor din Statele Unite. Staţi liniştiţi, acesta nu este un moment siropos.

ONE.ro şi facebook-ul cu acelaşi nume e locul obişnuit de întâlnire şi nu uitaţi de întrebarea de la început: când aţi spus ultima oară mulţumesc? Cu plăcere, pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , episod 14 , emisiune , multumesc
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!