AMAZING ONEs Episodul 15 -Toamna se numără bobocii, iar noi numărăm faptele bune

  • 100 afişări
AMAZING ONEs Episodul 15 -Toamna se numără bobocii, iar noi numărăm faptele bune

18 septembrie 2017

Toamna se numără bobocii, iar noi numărăm faptele bune. Primul gest care ne-a impresionat azi a fost acela al unui bărbat care, vreme de trei ani, a hrănit un câine rămas blocat într-un tunel. Cum s-a terminat povestea incredibilă vedem imediat la AMAZING ONEs.

Asemenea fapte imi redau încrederea în umanitate, la fel ca şi o altă faptă bună care, pe cât de banală, pe atât de impresionantă.

Nu doar oamenii merită lăudaţi pentru faptele bune pe care le fac, ci şi animalele. Exemplul perfect vine chiar acum.

Fapte bune, încredere în umanitate, compasiune şi respect. Cam despre asta a fost episodul de azi al AMAZING ONEs. Continuăm să enumerăm faptele bune pe site-ul ONE.ro şi şi pe pagina de Facebook cu acelaşi nume. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , episodul 15
Comentarii / 1
  • Oferim munca part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: newopportunity801 @ gmai l. com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!