AMAZING ONEs Episodul 18 – Bucuria unei revederi

  • 180 afişări
09 octombrie 2017 Alexandra Necsoiu
AMAZING ONEs Episodul 18 – Bucuria unei revederi

Salutare tuturor! Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu mă bucur de fiecare dată când ne revedem şi-mi vine să vă iau pe toţi în braţe, la fel cum face ursul Jimmy. Cine e Jimmy aflăm azi la AMAZING ONEs.

O revedere este întotdeauna emoţionantă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre una dintre un tată şi fetiţa sa. Urmează un moment adresat în special domnilor. Hai, fie, e pentru toată lumea!

Bine că nu a fost trimis de poşta noastră, că altfel... Mergem mai departe cu o altă revedere, de data această oarecum bizară, întrucât este vorba despre o reuniune a unei femei cu inelul pierdut în urmă cu ani de zile. Urmăriţi imaginile până la final pentru că merită.

Până data viitoare vreau să ştiu care a fost cea mai emoţionantă revedere de care aţi avut parte în ultima vreme.Răspunsurile le primesc, ca de obicei, pe ONE.ro şi pe pagina de facebook. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , episod 18 , revedere
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!