Amazing ONEs Episodul 24 – Momente amazing şi...nu prea!

  • 111 afişări
Amazing ONEs Episodul 24 – Momente amazing şi...nu prea!

11 decembrie 2017

Salutare tuturor! De câte ori aţi fost luaţi prin surprindere într-un mod nu tocmai plăcut? Evident, nu este cazul şi cu această emisiune AMAZING, dar m-am gândit că nu aţi fost singurii care au avut parte de astfel de momente. Spre exemplul primul personaj de azi s-a trezit că pe balconul lui s-a mutat o întreagă colonie de albine. Ce s-a întâmplat mai departe ne arată chiar el.

Curaj, teribilism...? Ce mai contează? Bine că a scăpat cu viaţă şi s-a ales şi cu ceva miere 100% produsă în apartament. Mergem mai departe şi dăm de un hoţ pe cât de banal, pe atât de viclean

Atenţie la neatenţie. Vorba asta cred că i se aplică şi următorului personaj care, extaziat de o reuşită, a făcut un gest pe care l-a regretat după doar câteva secunde.

Uite aşa mai învăţăm şi noi câte ceva. Şi pentru că suntem pe final de episod, până data viitoare vă aştept pe ONE.ro şi pe pagina de facebook pentru face schimb de amintiri rămase în urma unor experienţe...unice. Fiţi AMAZING! Pe curând.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , 24
Comentarii / 1
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!